4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Det skal spilles en runde til med privatlandskamper rett før VM begynner, men vi kan allerede nå begynne å virkelig spekulere i hvilke lag som er favoritter før sommerens fotball-VM i Russland. Her forteller vi hvilke fire lag vi tror er de heteste kandidatene til å vinne pokalen i Moskva.

Argentina

Det har vært noen lange og skuffende år siden. Siden de slo Vest-Tyskland i finalen i 1986 har det ikke blitt noen flere pokaler, men det har derimot blitt to finaletap mot nettopp Vest-Tyskland/Tyskland. Argentinerne har tapt tre av fem VM-finaler gjennom hele historien, og de kommer til å komme til dette mesterskapet med et dypt og intenst ønske om igjen å bringe trofeet hjem. Hovedankepunktet er kanskje at keeper Sergio Romero til daglig er reserve i Manchester United – han har bare spilt seks kamper for klubben siden 2015. Det er selvsagt angrepet som gjør Argentina til en av de store favorittene. Aguero, Messi og Higuain kan komme til å være de tre som i det minste får Argentina til sin andre finale på rad. Med en odds på omtrent 10,00 som vinner og 5,00 som finaledeltager er dette et av lagene du virkelig kan få mye igjen for å satse på.

Tyskland

tyskland

Den regjerende verdensmesteren vil alltid være en av de store favorittene i det neste mesterskapet, og vi tror nok Tyskland er et av de lagene det er aller sannest for. Det er vanskelig å finne noen klare svakheter i laget deres, men det er ganske klart at de er nesten skummelt avhengige av Thomas Müller. Men det er kun Bayern München som gjør det godt i Europa, og selv om både Özil og Can gjør det godt i England er det vanskelig å finne tyske spillere som virkelig dominerer andre steder enn i Bundesliga. Manuel Neuer er dessuten stadig skadet, noe som kan vise seg å bli skjebnesvangert for tyskerne. Til dags dato er Italia (1934 og 1938) og Brasil (1958 og 1962) de eneste lagene som har vunnet VM to ganger på rad, og vi tror ikke at situasjonen vil gjenta seg. Derfor anbefaler vi ikke en innsats på et tysk lag som jevnt over har lavest odds av alle.

Brasil

fotball

Man nevner aldri favoritter uten å ha med Brasil, og denne gangen er det virkelig gode grunner til det. Jevnt over dominerer spillerne på de aktuelle plassene i klubben sin, og de er også ofte blant ligaens beste på samme plass. Men noen av de store, som Coutinho, sliter med å bli akseptert som en stjerne i hjemlandet og av trener Tite. Det er nok å nevne at Manchester Citys Ederson fremdeles står med kun en landskamp. Men vi tror nok at Brasil vil komme seg gjennom disse valgene på en fin måte, for alternativene deres er veldig gode. Neymar vil nok bli skadefri i komfortabel tid til mesterskapet starter, og Brasil må bli vår favoritt til å ta med tittelen hjem. Jevnt over har de litt høyere odds enn Tyskland, men vesentlig lavere enn Argentina.

Similar Posts