Det er selvsagt VM vi alle gleder oss til denne sommeren, men i kulissene kommer det til å foregå mange forhandlinger om overganger. Vanligvis blir disse ryktene veldig sterke i løpet av mesterskapet i og med at ingen virkelig store bevegelser kan gjøres mens spillerne skal konsentrere seg om landslaget. Her er noen spillere som kan tenkes å forlate klubben sin i sommer.

Gianluigi Donnarumma

Det var veldig sterke rykter om Milans 18 år gamle storkeeper i sommer. Mange mener at han definitivt kommer til å være en av verdens aller beste keepere om ikke så mange år, og det er gode grunner til å tro at det er riktig. Han skrev til slutt ny kontrakt med Milan, men i dagens verden vet vi at det ikke er noen hindring. Milan har nå hentet seg kraftig opp fra den dårlige starten på Serie A, men det er slett ikke sikkert at han vil ha troen på at dette er klubben å virkelig etablere seg som en av verdens aller beste. Vi tror han vil bli i Milan, men det er slett ikke noe vi kan være sikre på.

Neymar

Brasilianeren ble verdens suverent dyreste spiller da han gikk til PSG i sommer, men i skadeavbrekket kommer det veldig troverdige rykter om at han skal mistrives i Paris. Han skal ha blitt sjokkert over hvor lavt nivået i Ligue1 faktisk er, og han skal mene at han ikke kommer til å bli så god som han kan bli om han fortsetter å spille i Frankrike. Real Madrid rapporteres å være blant de aller mest interesserte, noe som i så fall vil være en virkelig sjokkerende overgang.

Harry Kane

Det er nesten utelukkende takket være den tidligere Arsenal-supporteren at Tottenham nå ser ut til å bli Nord-Londons beste lag for andre året på rad. Men at han kommer til å være karrieren ut i et lag der han neppe vil kunne hente de virkelig store titlene er heller tvilsomt. Også når det kommer til Harry Kane ser Real Madrid ut til å være meget interesserte. Det blir nok enten/eller, men om de skulle komme til å følge opp den dårlige sesongen de er inne i nå med å hente både Neymar og Kane vil vi nok få se at supporterne brått blir veldig optimistiske igjen.

Riyad Mahrez

Algerieren har vært konstant ryktet vekk fra Leicester City siden de tok seriegull, og de ser ut til alltid å ligge og ulme i bakgrunnen. Han har nok blitt noe mindre attraktiv enn han var akkurat sommeren 2016, men fremdeles er det flere store klubber som nok godt kunne tenke seg signaturen hans. Arsenal har nok blitt mindre aktuelle etter at de har hentet flere offensive spillere det siste året. Det som er mulig å se for seg er at Marseille, som godt kan være klare for Champions League 2018/19, vil ønske å forsterke med signaturen hans. Etter flere år med kaos er klubben nå på rett vei igjen, og med en supporterbase der veldig mange er av algerisk herkomst vil Mahrez være en veldig populær og tillitsvekkende signering.

Similar Posts