4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Det er selvsagt programmet for gruppespillet i sommerens VM vi bør tenke på aller først. Men det betyr ikke at vi ikke kan begynne å snike oss litt fremover i tid for å se på hvilke storkamper det kan ligge i kortene at vi kan få i åttendedelsfinalene og kvartfinalene i VM. Her ser vi litt på hva vi kan få servert.

Frankrike vs. dødens gruppe

Det FIFA omtaler som kamp nummer 50 skal stå mellom vinneren av gruppe C og andreplassen i gruppe D. I gruppe C må vi bare regne med at Frankrike kommer foran Peru, Danmark og Australia. I gruppe D er det hele noe mer åpent, men Argentina er selvsagt store favoritter foran Kroatia, Nigeria og Island. Men uansett hva som skjer i gruppe D vil vi få en veldig stor og god kamp om Frankrike gjør som de skal i gruppe C, og det er selvsagt også en ikke bare teoretisk mulighet for at Argentina skal kunne ende på andreplass og bli Frankrikes motstander.

Uruguay vs. Iberia

Kamp nummer 49 står mellom vinneren av gruppe A og andreplassen i gruppe B. I gruppe A bør Uruguay absolutt komme foran Russland, Saudi-Arabia og Egypt. I gruppe B er det nok veldig få som tror at Spania og Portugal vil ha problemer med å gå videre på bekostning av Iran og Marokko. Hvem som blir nummer en og hvem som blir nummer to er derimot langt mer åpent. Til tross for at Portugal er regjerende europamestre tror vi nok at Spania tar førsteplassen, og at vi dermed får Uruguay – Portugal i kvartfinalen.

En flott kvartfinale

Om ting går omtrent som forventet (og det gjør det jo tross alt ganske sjelden i VM) så betyr det at vi kan få en kvartfinale mellom vinneren av Uruguay – Spania/Portugal og Frankrike – Island/Nigeria/Kroatia. Vi tror at Portugal vil være favoritter til å gå videre om det er de som skulle møte Uruguay, og det gjelder i enda større grad for Spania. Frankrike bør slå alle de tre motstanderne, selv om Kroatia nok er den mest ugne av dem. Island og Nigeria vil nok måtte gi tapt om de kommer så langt. Vi tipper at denne kvartfinalen vil stå mellom Portugal og Frankrike og at franskmennene får revansjert EM-finalen.

Brasil mot Mexico eller Sverige

Brasil bør absolutt vinne gruppe E i konkurranse med Sveits, Costa Rica og Serbia. Det betyr at motstanden i åttendedelsfinalen nok vil bli Sverige eller Mexico. Tyskland bør vinne foran begge disse, og de bør også være for gode til å slippe Sør-Korea opp på andreplass. Her vil Brasil selvsagt være enormt store favoritter, men det vil uansett bli en nydelig fotballkamp. For seere utenfor Skandinavia fremstår nok Mexico – Brasil som det klart mest attraktive alternativet, og vi kan bare forestille oss hvordan meksikanernes reaksjoner dersom det skulle bli en seier mot det som er hele det amerikanske kontinentets virkelige storebror. Vinneren av denne kampen vil sannsynligvis møte Belgia, England, Polen eller Colombia.

Similar Posts