4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

På søndag kommer det til å være pause fra VM, men i motsetning til de fleste andre pausedagene er ikke det noen grunn til å deppe. Denne søndagen er det nemlig full runde i norsk fotball, og det er mer enn nok å glede seg til også der. Så når vi på søndag vet hvilke lag som kommer til semifinalene kan vi lene oss tilbake og følge med på det som skal skje her hjemme.

Ranheim henger med

Det er gøy med nykommere. Nyopprykkede Ranheim er det ekstra gøy med. Laget som alltid har vært Rosenborgs lillebror i Trøndelag ligger etter halvspilt sesong bare ett poeng bak sine hvite og svarte storebrødre. I mai spurte vi om Ranheim vil klare å unngå nedrykk, og svaret på det spørsmålet er et rungende «ja». Spørsmålet nå er heller om de vil klare å holde seg på medaljeplass. Klokken 18:00 på søndag reiser til sørover for å møte fjorårets overraskelseslag Sarpsborg 08 på Sarpsborg Stadion. Det er ikke mer enn tre uker siden de to sist møttes, og kampen endte da med 2-1 til Ranheim. Det ble amper stemning i den kampen. Sarpsborg har ikke helt klart å følge opp den fantastiske fjorårssesongen, og ligger nå på en syvendeplass med 23 poeng. Det er seks poeng mindre enn Ranheim.

Kamp mot nedrykk i Kristiansand

Nyopprykkede Start har definitivt ambisjoner om igjen å etablere seg fast i Eliteserien, men om de skal klare det må de gjøre det langt bedre enn de har gjort så langt i år. Kun tre seire på 15 kamper holder ikke til noe mer enn en 15. plass. Den gode nyheten er at de har en veldig god mulighet til å komme inn i en bedre strøm denne helgen. De skal nemlig spille hjemmekamp mot Stabæk, laget som ligger på plassen over dem på tabellen med tre poeng mer. Målforskjellen gjør at Start neppe kommer til å rykke opp på Stabæks playoffplass med en seier på søndag, men da vil de i alle fall ligge helt jevnt med flere lag lenger opp på tabellen. Før søndagens kamp har Start 11 poeng, mens Stabæk, i likhet med Lillestrøm., her 15.

Bør bli lett

For serieleder Brann bør ikke søndagens kamp være av det aller mest utfordrende slaget. De skal nemlig reise nordover for å møte Bodø/Glimt, og før denne kampen vil de vite nøyaktig hva som trengs for å holde på plassen som serieleder med god margin. Dagen før har nemlig Rosenborg reist enda lengre nord for å møte Tromsø, som kun ligger fire poeng bak. Om trønderne skulle avgi poeng mot Gutan vil Brann ha en veldig god mulighet til virkelig å befeste sin posisjon på toppen av tabellen. Før helgens runde ligger nemlig bergenserne fire poeng foran Rosenborg. Poengtap i Tromsø vil ikke bare bety at Brann kan rykke ifra, det vil også bety at Ranheim kan smette inn foran storebror på tabellen med seier mot Sarpsborg. Vi går en spennende runde i møte!

Similar Posts