4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Det er merkelig å tenke på, men nå er det kun fem måneder igjen til VM 2018 sprakes i gang i Moskva. Åpningskampen kommer til å være mellom Russland og Saudi-Arabia, og etter det kommer vi til å ha en måned med verdens beste fotball på skjermen. Vi har allerede sett på noen av de mest høyprofilerte lagene, og nå skal vi se litt på noen av de potensielle overraskelsene.

Egypt

Laget som er det mest suksessfulle gjennom Afrikamesterskapets historie har ikke akkurat fulgt opp denne suksessen med å være et profilert afrikansk lag i VMs historie. VM 2018 kommer faktisk bare til å bli det tredje i landets historie. De forrige deltagelsene var i 1934 og 1990. De har enda ikke vunnet en kamp i VM, men det kan veldig fort forandre seg i år. I gruppe med Russland, Saudi-Arabia og Uruguay har de en brukbar mulighet til å kvalifisere seg for åttendedelsfinalen. Russland er et landslag som har begynt å få for vane å skuffe stort, og det er langt fra usannsynlig at et Egypt som anføres av Mohammed Salah kan klare å komme videre fra gruppespillet. Om de skulle klare å gå videre vil de sannsynligvis møte Spania eller Portugal, og fra den kampen vil de neppe gå videre.

Island

Etter det som har skjedd de siste årene har det blitt helt umulig å lage en liste over potensielle overraskelser uten å nevne Island. Mange eksperter er helt i villrede om de skal tørre å tippe dem videre fra en gruppe med Argentina, Nigeria og Kroatia eller om de skal tippe at islendingenes tid nå er over. Det som er sikkert er at selv om de neppe vil ta innersvingen på argentinerne så er verken Kroatia eller Nigeria uoverkommelige. Førstnevnte kom de da også foran i kvalifiseringen. Ved en eventuell andreplass vil Island sannsynligvis møte Frankrike i åttendedelsfinalen. Selv om islendingene fikk bank av Frankrike i EM tør vi ikke å tippe en overkjøring.

Polen

Polakkene har bestandig vært der og vært ganske gode uten at vi noen gang har hatt altfor stor tro på dem. Denne gangen kan de dog ha en veldig god mulighet til virkelig å vise at de er en fotballnasjon vi alle bør følge med på. De har kommet i en gruppe som er blant de mest åpen i hele mesterskapet sammen med Senegal, Japan og Colombia. Polakkene er nok med veldig liten margin de største favorittene i denne gruppen, og om de lever opp til det stemplet og kommer på førsteplass kan vi nok forvente at de vil møte England eller Tunisia i åttendedelsfinalen. Dette er to lag et Polen anført av en av verdens beste spisser faktisk har alle muligheter til å slå, og vi kan dermed komme til å se dem i en veldig spennende kvartfinale mot det som etter all sannsynlighet blir Tyskland. Polen slo som kjent Tyskland i kvalifiseringen til EM 2016, og om de så skulle komme til å gjøre det samme i en kvartfinale i VM vil vi kunne snakke om en enorm VM-suksess.

Similar Posts