4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Denne helgen begynte endelig tysk Bundesliga igjen, og som vi vet er det et vanvittig spill om å komme på de to plassene bak Bayern München denne sesongen. Vi kan nok si at alle lag helt ned til Jarsteins Hertha Berlin på ellevteplass fremdeles er med i en reell konkurranse om å ta medalje, men antallet lag vil nok tas kraftig inn i løpet av ikke altfor mange runder. Her ser vi litt på nøkkelresultatene fra denne helgen.

Bayern München fortsetter

Den andre halvdelen av sesongen begynte som den første. Bayern München og Bayer Leverkusen åpnet runden på Leverkusens BayArena, og resultatet ble 1-3 etter mål av Martinez, Ribery og Rodriguez for serielederen. Det er interessant nok nøyaktig det samme som ble resultatet i åpningskampen av Bundesliga 2017/18. For Bayern München er det nok Champions League som er det viktige resten av denne sesongen, og der har de vært heldige med trekningen. Den 20. februar skal de møte Besiktas hjemme.

Viktig seier for Leipzig

Det var nok ikke mange som var i tvil om at denne rundens suverent mest spennende kamp ble spilt på Red Bull Arena i Leipzig, der hjemmelaget tok imot Schalke 04. Før runden var det Schalke som lå på andreplass, men med en hjemmeseier med sifrene 3-1 er det nå RB Leipzig som ligger på andreplass. Selv om svært få tyskere liker dem må de nok bare innse at de har kommet for å bli.

Hannover henger med

Etter å ha gjort det veldig godt i begynnelsen av sesongen har Hannover 96 falt langt ned på tabellen. Likevel er det såpass jevnt mellom lagene at de fremdeles kan klare å klatre langt nok opp til at de blir å se i en europeisk cup neste sesong. Lørdagens hjemmeseier med 3-2 over Mainz betyr ikke mer enn at de fremdeles ligger på 10. plass, men med kun fem poeng opp til RB Leipzig på andreplass kan alt snu i løpet av svært få runder. Vi må bare se hver runde for seg slik situasjonen er nå.

Werder Bremen fikk ett poeng

Etter at det har vært en del nordmenn innom er det nok mange her i landet som har sansen for Werder Bremen. Denne helgen klarte de å spille 1-1 mot Hoffenheim, som med det resultatet ligger på syvendeplass. Det var dog ikke nok til å sende Werder Bremen ut fra nedrykkssonen. De ligger nå på 16. plass med 16 poeng etter 18 kamper. Kun tre seire har det blitt denne sesongen, men de har spilt hele syv uavgjort. Det er likevel kun ett poeng opp til Mainz på den trygge 15. plassen, men det blir nok vanskelig for dem å klatre særlig mye med det aller første. Denne helgen skal de til München for å spille bortekamp mot serielederen, og i runden etter det kommer Jarstein og Hertha Berlin på besøk til Bremen, mens det er et Schalke som ønsker seg en plass i Champions League som skal få besøk i runden etter det. Vi ønsker Werder Bremen lykke til fremover!

Similar Posts