4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

I går så vi på Norge – Australia, Russland – Brasil og Tyskland – Spania. Det kommer flere landskamper der store og VM-klare lag skal spille, og her ser vi på noen av de andre spennende kampene vi kan få med oss denne helgen.

Marokko – Serbia

Neppe de to lagene nordmenn flest har for inngående kunnskaper om, men det er kun en god grunn til å få med seg kampen for å lære om dem. Grunnen til at dette er en god anledning til å sette seg litt inn i disse to er at begge er klare for VM. Marokko er i gruppe B sammen med Iran, Portugal og Spania. Det vil med andre ord være veldig vanskelig for dem å gå videre, men det betyr også at det nordafrikanske landet er en av mange mulige overraskelser denne sommeren. Mange nordmenn forbinder kanskje marokkansk fotball først og fremst med at det var Marokko som måtte reise hjem fra VM i 1998 da Kjetil Rekdal scoret på straffesparket mot Brasil. Serbia er trukket i gruppe E med Brasil, Costa Rica og Sveits. Serberne har dermed en langt bedre mulighet til å gå videre til åttendedelsfinalen enn hva Marokko har, selv om det nok er Sveits som er favoritter til å gå videre sammen med Brasil fra den gruppen. Kampstart er klokken 20:30.

Polen – Nigeria

Om det finnes et lag som virkelig har kultstatus i internasjonal fotball er nok Nigeria det laget. De grønnkledde afrikanerne har vært manges favoritter fra kontinentet i mange år, og de er nok en gang klare til å gå ut i kamp i VM. De har dog kommet i en veldig vanskelig gruppe. Argentina, Kroatia og Island blir motstanderne i gruppe D, som har blitt omtalt som noe av det nærmeste vi kommer en dødens gruppe i dette mesterskapet. Det samme gjelder for så vidt også gruppe H, der vi finner Polen. De skal møte Colombia, Japan og Senegal. Mens det ville være en overraskelse om Nigeria gikk videre fra sin gruppe blir Polen av mange regnet som en knapp favoritt til å gå videre fra sin gruppe. Nøyaktig hva vi kan forvente å se av disse to lagene i VM er veldig usikkert, men vi kan kanskje forvente å få et lite inntrykk gjennom denne kampen. Avspark er klokken 20:45.

Portugal – Egypt

De regjerende europamestrene kommer til VM i en gruppe der de altså er store favoritter til å gå videre sammen med Spania, og det at Portugal, Spania og Marokko alle er for naboland å regne gjør at nesten hele gruppen blir et eneste derby. Egypt er et land vi tror mange bør være innstilte på å overraskes over i VM. De kommer selvsagt til mesterskapet med en enormt stor stjerne, og kanskje sesongens toppscorer i Premier League, i Mohammed Salah. De er trukket i gruppe A sammen med Russland, Saudi-Arabia og Uruguay. Det virker som om de fleste eksperter holder Russland for å være den største favoritten til å gå videre sammen med Uruguay, men vi føler oss slett ikke sikre på at det ikke er riktig å ha Egypt som favoritter her.

Similar Posts