4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Et spørsmål må stilles mens vi går mot en ny sesong, og det er om flere av de store ligaene kan komme til å bli enda mindre spennende enn de var denne sesongen. Flere steder var det hele i praksis avgjort veldig tidlig, og spørsmålet er om vi kan forvente å se et lignende bilde også denne gangen.

England

England er i utgangspunktet den ligaen der man realistisk sett kan snakke om flest gullkandidater. Manchester City var overlegne i fjor, og det er vanskelig å se hvorfor de skulle ha noen større problemer i år. De ser ikke ut til å miste noen, og troppen blir stadig styrket. Manchester United, Chelsea, Tottenham, Liverpool og Arsenal vil alle drømme om å kunne komme opp og virkelig gi Manchester City konkurranse, men hvor nær de kan komme å faktisk gjøre akkurat det gjenstår fremdeles å se. Muligheten er definitivt der.

Tyskland

Ingen vil bli overrasket over å høre at vi har Bayern München som favoritter til å ta med seg tittelen fra Bundesliga 2018/19. De har tidvis hatt reell og veldig tøff konkurranse fra lag som Bayer Leverkusen og Dortmund, men begge disse lever nå som en skygge av sitt tidligere selv. RB Leipzig er en klubb som har ambisjoner om å bygge seg opp, men også de er nå langt unna å kunne være en reell risiko.

Frankrike

Av de store fotballnasjonene er det nok Frankrike som har den minst spennende ligaen. PSG pumpes full av arabiske penger, og selv om de sliter med å komme seg helt opp blant de største kan de stort sett gjøre som de vil i Ligue1. Det er helt umulig å se for seg at lag som Monaco, Marseille og Lyon skal kunne utgjøre noen virkelig trussel mot hovedstadslaget.

Italia

I fjor var det nære på for Juventus, men de klarte likevel å ende på førsteplass foran Napoli til slutt. Det var jevnere enn den gamle damen likte å se, og denne sesongen kan vi også se for oss at det nye laget til Milan kan være samspilte nok til å komme seg oppover på tabellen. Med kjøpet av Ronaldo viser Juventus at de har intensjoner om å være Italias suverene ener fremdeles, og kanskje også ta tittelen i Champions League. Italia har overraskelsespotensiale, men vi blir likevel overrasket om Juventus ikke tar tittelen i år også.

Spania

La Liga er den ligaen der kampen om tittelen er mest åpen. Det står i all hovedsak mellom Real Madrid og Barcelona, men også Atletico Madrid kan ha det som trengs for å overraske alle og komme seg foran de to stor. Nøyaktig hva man skal spå om årets La Liga er fremdeles litt vanskelig, da vi må vente på utfallet av sommeren overgangsvindu. I utgangspunktet ser Real Madrid svekket ut etter tapet av Christiano Ronaldo, men vi vet altså ikke hvordan de har tenkt til å erstatte ham. Det eneste vi vet er at de neppe kommer til å sitte stille uten å gjøre noe.

Similar Posts