I sesongens første kamper er tabellen for ung til å bli sett for mye på, men når vi nå går inn i den femte runden kan vi snart begynne å se at den tar form av noe. Etter denne helgen kan vi begynne å se hva vi har i vente fremover, og i løpet av noen få uker vil den si oss noe om hva det er vi kan forvente av denne sesongen. Her er en titt på noen av kampene som spilles denne uken.

Watford – Manchester City

Sammen med de to lagene fra Manchester er faktisk de gule elglaget de eneste som er ubeseiret etter fire runder av Premier League, men utover Liverpool i åpningskampen har ikke motstanden vært all verden. Likevel, to seire og to uavgjort med en tilhørende fjerdeplass er noe Watfords supportere nyter å ha så lenge de klarer. Men at laget skal gå ubeseiret noe særlig mange runder til er det nok svært få som tror. Faktisk er denne lørdagens kamp mot Manchester City en veldig god kandidat til å være den kampen der de mister denne gode statistikken. Alt annet enn en borteseier vil være en overraskelse i denne kampen. Kampen har avspark lørdag klokken 16:00.

Chelsea – Arsenal

Rundens store attraksjon har avspark klokken 14:30 på Stamford Bridge på lørdag. Mens Chelsea kom utrolig dårlig i gang med et tap for Burnley i første runde har de reist seg godt opp etter den tid. Tre seire på rad har det blitt i Premier League, hvorav en av dem kom borte mot Tottenham. I midtuken tok de også en seier på 6-0 hjemme mot Qarabag i Champions League. Arsenal har kanskje også begynt å hente seg inn etter en dårlig sesongstart med tap for Stoke og Liverpool etter å ha slått Leicester mot slutten av kampen i åpningsrunden. I forrige runde overbeviste de kraftig mot Bournemouth, mens de på torsdag leverte en veldig god andre omgang mot Köln. Det gjorde at de vant 3-1 etter å ha gått til pause med 0-1. Denne søndagen er Chelsea favoritter, men vi vet at Arsenal har det med plutselig å glimte til å virkelig storspille mot Chelsea. Denne kampen blir spennende!

Manchester United – Everton

Det skal bli svært spennende å følge Everton denne sesongen. Etter å ha gått bananas på overgangsmarkedet i sommer stiller de nærmest med et helt nytt lag, og det minste vi kan forvente er at de vil komme på en solid sjetteplass bak alle de virkelig store. I åpningen har de allerede møtt Chelsea, Manchester City og Tottenham. Det ble ett poeng mot City og tap for de to andre. I Europa League på torsdag fikk de juling av Atalanta, og vi begynner kanskje å se at The Toffees ikke ser så gode ut som vi kanskje hadde forventet av et så sterkt mannskap. Med et tap for Manchester United på søndag må vi nok kunne slå fast at Everton har kommer dårlig i gang med Premier League 2017/18, også om vi tar programmet med i betraktningen.

Similar Posts