4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

I forrige uke så vi litt på hvilke keepere som kan komme til å bli avgjørende i sommerens VM. Men når alt kommer til alt er det lagene som kan score mest som vil gjøre det best. Derfor ser vi denne uken litt på hvilke lag som har det mest målfarlige angrepet. I dag ser vi på Belgia, Brasil og Argentina.

Belgia

Det har i noen år blitt spådd at Belgia kan komme til å vinne et av de store mesterskapene i løpet av ikke altfor fjern fremtid. Denne spådommen kommer i veldig stor grad av at de har hatt en lang rekke med unge talenter som venter på å bli dyrket frem, og de fleste av dem nærmer seg sin beste alder nå rett før dette mesterskapet. Eden Hazard er 27, Romelu Lukaku 24 og Kevin De Bruyne 26. I dagens tropp er det disse, sammen med 30 år gamle Dries Mertens, som står med de fleste scoringene. Romelu Lukaku har allerede blitt landets mestscorende spiller med 31 mål på 65 kamper, altså scoring i nesten annenhver kamp. Selv om angrepet ser bra ut trenger de nok noe mer tid til å modne før de er klare til virkelig å kjempe om trofeet. Likevel blir det spennende å se hvor langt de vil gå i sommer.

Brasil

Det er nok ingen lag som er et sterkere internasjonalt symbol på gode angrepsspillere enn hva Brasil er. Pele har fremdeles scoringsrekorden med 77 mål, men Neymar har i en alder av 26 allerede scoret 53. Han har veldig gode muligheter for å ta rekorden fra Pele. Laget er så til de grader basert på at det er han som skal score målene, for om vi ser lengre ned på listen er det ikke veldig imponerende antall mål vi finner. Paulinho og Philippe Coutinho fra Barcelona står med elleve og åtte mål, men det er de som er nærmest Neymar. Men alt i alt er nok dette en av VMs aller mest dødelige angrepsrekker, og Brasil bør være en av de aller største favorittene til å vinne VM i Russland.

Argentina

Skuffelsen over å tape pokalen til Tyskland i ekstraomgangene i 2014 var ekstremt stor for argentinerne, særlig siden de beste spillerne deres ikke blir yngre. Det er i angrep de har det som kan komme til å gi dem pokalen denne gangen: Messi, Di Maria og Aguero på samme bane er noe som vil kunne skremme vettet av enhver forsvarslinje. I motsetning til rivalene fra Brasil har Argentina et lag der de tre angrepsspillerne scorer gode mengder mål hver. Messi står med 61 mål, Di Maria med 19 og Aguero med 36. Men bak dem er det ekstremt tynt. I troppen som møtte Russland og Nigeria i høst var Sevillas Ever Banega med fem mål den spilleren som hadde flest mål etter disse. Juventus’ Paulo Dybala har enda ikke scoret på sine 12 landskamper for Argentina. Styrken til Argentina er at de har minst to virkelig store spisser de kan benytte seg av. Neste VM kan det være for sent, så om de vil vinne bør de gjøre det nå.

Similar Posts