4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Dag nummer to av denne ukens gruppespill blir nok ikke mindre spennende enn dag en var. I kveld kan vi glede oss til flere kamper som kan bli helt avgjørende for utfallet av flere grupper, og dermed også for hva vi kan forvente oss av utslagsrundene. Vi anbefaler en tur til Russland, Italia og England når du skrur på TVen i kveld.

Hvilken hovedstad går videre?

En av rundens aller mest spennende kamper begynner klokken 18:55. CSKA Moskva henger, kanskje noe overraskende, svært godt med i kampen om en plass i utslagsrundene. Det kan de i ikke altfor liten grad takke den veldig overraskende hjemmeseieren mot Real Madrid for, og i kveld har de muligheten til å sette enda en sydlandsk hovedstad på plass hjemme i den russiske hovedstaden. Det er nemlig AS Roma, som i fjor sjokkerte oss alle ved å slå ut Barcelona, som i kveld ankommer byen som har stått imot den ene invasjonen etter den andre. Romerne ligger på førsteplass på tabellen med seks poeng, like mange som Real Madrid på andreplass. Rett bak de to ligger CSKA Moskva med fire poeng, og en eventuell hjemmeseier her vil nok gi russerne tro på at de nok en gang kan hevde seg i europeisk fotball etter det meget gode VMet de leverte. Med tap vil det derimot se veldig vanskelig ut for dem.

Juventus vil vise oss alle

Et land som ikke akkurat har gitt oss for mange positive fotballoverraskelser de siste årene er Juventus. Men i deres gruppe har de så langt gitt oss en maktdemonstrasjon ved å stå med ni poeng på tre kamper etter å ha slått Valencia, Manchester United og Young Boys. Formen deres, kombinert med den dårlige formen til mange konkurrenter, gjør at vi har nominert dem til en av de virkelig hete tittelkandidatene i Champions League 2018/19. Med seier i kveld vil de være videre uansett hva Valencia foretar seg. Manchester United og Valencia innser nok at de konkurrerer om andreplassen i gruppen, og to poeng skiller Manchester Uniteds andreplass fra Valencias tredje. I kveld kan det godt være spanjolene som går til sengs på andreplass. Kampen i Torino begynner klokken 21:00.

Kan Citys gruppe bli helt jevn?

En tittelkandidat som ikke er på like sikker plass er Manchester City, som skal få besøk fra Ukraina når Shakhtar Donetsk kommer på besøk. I den gruppen kan ting enten bli mye tydeligere eller helt jevnt etter kveldens kamper. På førsteplass ligger Manchester City med seks poeng, mens Lyon ligger rett bak med fem. På de to siste plassene ligger Hoffenheim og Shakhtar Donetsk med to poeng hver. Selv om både Lyon og City er favoritter er ikke scenarioet med to borteseire, til Hoffenheim og Shakhtar Donetsk, et helt vanvittig usannsynlig et. Om så skulle skje vil gruppen være ekstremt jevn inn mot de to siste kampene, med et City med seks poeng og de tre neste lagene med fem hver. Vil gruppen bli så å si avgjort, eller vil den bli helt åpen?

Similar Posts