4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Vi skal inn i den siste runden av Nations League, og for lagene i de to siste puljene er det nok denne veien mot EM i 2020 som er den mest sannsynlige. Også for noen av lagene på det nest høyeste nivået vil det være en enorm lettelse for de som kommer først på tabellen, og som dermed har en mulighet i bakhånd dersom den ordinære kvalifiseringen ikke skulle gi dem det de håper på. For våre nordiske naboer er det særlig Finland som nok gleder seg mest til de etter all sannsynlighet kan slippe jubelen løs og virkelig drømme om en plass i EM.

Imponert stort

For på hele nivå tre er det, ganske overraskende, Finland som er laget som har imponert aller mest av alle. De har altså gjort rent bord og står med bare seire og ikke et eneste baklengs etter fire kamper. Det eneste laget som kan ta dem igjen er Hellas, som ligger seks poeng bak finnene med to kamper igjen. Det betyr at Hellas må vinne to og Finland tape to for at det hele skal skjære seg. Torsdag klokken 20:45 er det nettopp disse to som skal møtes, og for Finland er det nok å ta ett poeng for å sikre seg førsteplassen. Om grekerne skulle vinne vil det fremdeles være nok å ta ett poeng mot Ungarn i den neste kampen. For Finland holder det altså med ett poeng på to kamper for å sikre seg en plass i Nations Leagues sluttspill. I landet der ishockey tradisjonelt er den største idretten er det nå også optimisme for fotballaget. På torsdag bør alle som er glade i Norden se kampen og heie på Finland!

Avgjørende for Danmark

På fredag vil det bli helt avgjørende også for Danmark. På nivå to er de i gruppe med Wales og Irland, og før deres siste kamp ligger waliserne på førsteplass med seks poeng. Danmark har kun spilt to kamper og ligger på andreplass med fire poeng, mens Irland ligger nederst med ett poeng på tre kamper. Det betyr at dersom Danmark vinner i morgen vil de være sikret førsteplassen uansett hva som skjer i den siste kampen mot Irland. Wales vil på sin side være sikret gruppeseieren med seier mot danskene, mens et uavgjort vil bety at Danmark må vinne mot Irland i den neste kampen for å komme til sluttspillet. Dette er en kamp der begge lag altså vil gå ut med alle krefter for å vinne, og det er ekstremt vanskelig å peke på en klar favoritt. Om våre hjerter skal banke for Finland på torsdag bør de også banke for Danmark på fredag, og vi regner med at de fleste håper at det blir flest mulig nordiske lag å se i EM i 2020. For Islands del er muligheten til å kvalifisere seg via Nations League borte. I tillegg til Finland og Danmark har Norge selvsagt gode muligheter. For Sverige er Nations League helt kjørt, mens det kun er meget små muligheter for at Færøyene skal kunne ta igjen Kosovo.

Similar Posts