4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Det kan ikke herske noen som helst tvil om at de to kommende kampene er de viktigste til nå i Lars Lagerbacks karriere som norsk landslagssjef. Som vi har vært inne på er det kampene mot Bulgaria og Slovenia som vil avgjøre om vi kan komme videre fra vår gruppe eller ikke, og siden det her kun er førsteplassen som gjelder vil det nok være avgjørende at vi faktisk vinner disse to kampene. Etter tapet for Bulgaria tviler vi på om det vil holde med uavgjort i noen av disse kampene, og det betyr at alle som er glade i det norske landslaget og som har mulighet bør innfinne seg på Ullevaal den 13. og den 16. oktober.

Keeperen vår største styrke

Norge har varierende grad av styrke på de forskjellige delene av banen. Mange mener at det er foran mål vi har vår største svakhet, i og med at vi ikke har de klare jevntscorende spillerne som mange av de sterkere lagene i Europa har. Men om vi har problemer lengste foran er det ingen tvil om at vi har vår aller største styrke lengst bak på banen. Akkurat nå regnes Rune Jarstein som Bundesligaens beste keeper, og det sier ikke så rent lite i en liga der man skulle tro at Manuel Neuer ville ha toppet en slik listen uten egentlig å prøve. Neuers lange skadeavbrekk, som han nettopp har kommet tilbake fra, er selvsagt en viktig grunn til at Jarstein kan toppe listen. Men Norge skal likevel vite at vi akkurat nå har en keeper i ypperste verdensklasse. Spørsmålet er om det egentlig er der vi har bruk for å ha vår største styrke i forbindelse med Nations League. Bulgaria fikk kun en sjanse i Sofia, og den scoret de på. Hvis vi ser samme type kampbilde mot Slovenia og Bulgaria denne gangen er det kanskje begrenset hvor god bruk vi har for denne styrken.

Mulige sluttspillmotstandere

Flere av våre mulige sluttspillmotstandere spiller selvsagt også kamper i denne pausen, og hvis du vil holde deg oppdatert på hva vi eventuelt vil kunne forvente i sluttspillet kan det være verdt å se på dem. Etter en overraskende god start har Finland plutselig blitt en god kandidat til å gå videre fra gruppe 2. De har vunnet 1-0 mot både Ungarn og Estland, og klokken 20:45 i kveld spiller de igjen mot Estland, denne gangen i Tallinn. Ungarn og Hellas, finnenes to viktigste konkurrenter, møter hverandre samtidig. I gruppe 4 er det ganske åpent om det blir Romania, Serbia eller Montenegro som vil gå videre. Alle spiller på søndag, da Romania skal møte Serbia klokken 15:00, mens Montenegro skal spille bortekamp mot Litauen klokken 20:45. Det er jevn kvalitet mellom alle disse tre lagene, og selv om vi mener Romania er det morsomste laget tror vi nok at det til syvende og sist vil bli Serbia som går videre fra den gruppen. I gruppe 1 må vi bare gå ut ifra at det er Skottland som vil gå videre. Det betyr at vi tror Norges potensielle motstandere i en potensiell utslagsrunde vil bli Serbia, Finland og Skottland.

Similar Posts