4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Det er lenge siden de virkelig store offensive spillerne har vært så spredd i alle retninger som det de er denne sesongen. Lewandowski, Messi, Neymar og Ronaldo spiller nå i hver sin liga, hvilket åpenbart betyr at vi ikke får se for mye av de store duellkampene denne sesongen. Her ser vi på hvordan seriestarten har vært for de store offensive stjernene.

Robert Lewandowski

Etter at Christiano Ronaldo ble solgt til Juventus i sommer var det noen rykter som koblet den 30 år gamle polakken til Real Madrid, særlig siden agenten selv hadde bekreftet at han ba om en overgang. Som de fleste nok vet så gikk det altså ikke slik, og Robert Lewandowski er fremdeles å finne i Bayern München. Det er svært lite sannsynlig at han skal noen steder. VM var som kjent en fiasko for ham – Polen røk ut i gruppespillet, og han scoret ingen mål. Da har Bundesliga 2018/19 begynt langt bedre. På fredag spilte Bayern München sin første kamp, der Robert Lewandowski scoret ett av Bayerns tre mål. I fjor ble han den suverene toppscoreren, og oddsen er nok lav på at han vil gjenta dette i år.

Neymar

Blant alle de store navnene som ble ryktet vekk fra klubben sin i sommer var nok Neymar den spilleren de fleste trodde ville skifte klubb. Real Madrid var en veldig het kandidat til å overta brasilianeren, særlig etter at de mistet Ronaldo. Enn så lenge er han fremdeles i PSG, og selv om det fremdeles er noe tid igjen av overgangsvinduet tror vi nok at han kommer til å holde seg der. Etter tre runder ligger PSG der de skal være, nemlig på toppen av tabellen med tre poeng. I hver kamp har PSG scoret tre mål, og i hver kamp har Neymar stått for ett av dem. Det spørs om han ikke har rett i at dette er litt for lett for ham.

Christiano Ronaldo

Mange ble nok overrasket over at Christiano Ronaldo valgte å forlate Real Madrid til fordel for Juventus. For Serie A sin del betyr nok dette at Juventus nok en gang vil komme til å bli seriemester, denne gangen kanskje med langt sterkere margin enn de har fått til de siste sesongene. Men da må Ronaldo begynne å score. På to kamper har Juventus, i likhet med Napoli, tatt de seks poengene de skal ta, men det har vært uten noen scoringer fra Ronaldo. Disse vil nok komme ganske snart, men enn så lenge er han altså målløs.

Lionel Messi

Den eneste av de store angriperne det ikke har vært så mye snakk om er Barcelonas lille argentiner. Han var ikke ryktet noe sted, og han kommer nok til å forbli hos de blå-røde i all overskuelig fremtid. Etter to kamper har både Barcelona og Real Madrid tatt seks poeng, noe som kan være et tegn på at La Liga 2018/19 kan bli noe mer spennende enn fjoråret. Etter å ha scoret to mål (ett på straffe) mot Alaves i første runde ble det ingen mål på Messi mot Valladolid på lørdag.

Similar Posts