4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Hva som skjer på overgangsfronten i Premier League er blant de aller heteste samtaleemnene blant alle som følger engelsk fotball i de månedene der det ikke spilles tellende kamper på øyen i vest. Her er det bestandig store mengder rykter ute og går, og det gjelder å følge med hver eneste time. Stadig nye ting dukker opp.

Forsterkninger på topp

Både når det kommer til rykter og når det kommer til bekreftede forsterkninger er det gjerne de mest offensive spillerne som stjeler overskriftene. Slik har det også vært denne sommeren. Den største nyheten er uten tvil byttehandelen mellom Everton og Manchester United. Denne betyr at Wayne Rooney omsider skal returnere til Goodison Park, stedet der han la grunnlaget for å bli den fotballspilleren han senere skulle bli. Det vil uten tvil være ekstremt følelsesladet for han å ta på seg den blå drakten igjen. Romelu Lukaku går motsatt vei. Den overgangen er det mange som forstår mindre av ettersom Jose Mourinho åpenbart ikke syntes han var god nok da de var sammen i Chelsea. Kanskje vil det gå han bedre denne gangen. Arsene Wenger har også betalt i dyre dommer. Nå har han satt ny overgangsrekord for Arsenal ved å signere Alexandre Lacazette fra Lyon, mens Liverpool tidlig skaffet seg Mohammed Salah fra italiensk fotball.

Defensivt i fokus

Selv om det gjerne er de offensive spillerne som stjeler overskriftene har det vært veldig mye fokus på defensive spillere denne sesongen. Det går veldig sterke rykter om at Hector Bellerin skal være på vei til Barcelona fra Arsenal for en veldig høy sum med penger. Han vil nok i så fall slutte seg inn i rekken av tidligere Arsenal-spillere som flopper i Katalonia. En av de store historiene denne sommeren er Virgil van Dijk. Han kobles stadig til Liverpool, og en periode så overgangen nærmest bekreftet ut. Ryktene dabbet så av, før de nå begynner å blusse opp igjen. For Everton var det de defensive spillerne Michael Keane fra Burnley og Jordan Pickford som fikk store overskrifter før signeringen av Rooney. Forsvarsspilleren og keeperen slo begge de tidligere overgangsrekordene til Everton.

Nedrykkskandidatene

Selv om det er forsterkningene hos de store klubbene som får de meste av oppmerksomheten skal vi heller ikke glemme at det foregår veldig viktige forsterkninger blant lagene som først og fremst har som mål å overleve i Premier League. Huddersfield har skaffet seg fire nye spillere så langt i overgangsvinduet: Laurent Depoitre fra Porto (spiss), Tom Ince fra Derby (offensiv midtbane), Mathias Jørgensen fra FC København (forsvar) og Steve Mounie fra Montpellier. Det er tydelig at Huddersfield ikke har tenkt å forsvare seg til en sesong til på toppnivå, her skal det angripes! Brighton har enn så lenge kun skaffet seg en ny keeper, nemlig australieren Mathew Ryan fra Valencia. Newcastle er en klubb med langt mer erfaring med det å være i Premier League, og vi bør kunne forvente at de vil overleve denne sesongen. Florian Lejeune, Stefan O’Connor og Josef Yarney er enn så lenge de nye spillerne de har hentet inn.

Similar Posts