4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

I en del runder har Rosenborg ligget an til å kunne skaffe seg ligagullet for egen maskin, og det kan de fremdeles. Men resultatene denne runden betyr at både bergensere og trøndere bør være både spente og nervøse for det som skal skje til helgen. Da vil nemlig vinneren ha en hånd på gullet inn mot de to siste rundene. Til helgen er det Brann – Rosenborg som teller.

Poengtap

Resultatene denne runden gjorde at den kommende kampen på Brann Stadion blir sesongens desidert mest spennende i norsk fotball. Rosenborgs supportere hadde nok forventet å reise tilbake til Trondheim med tre poeng da de skulle møte Lillestrøm på Åråsen. Men det ble som kjent bare ett poeng etter 0-0, noe som sendte Fugla opp på 13. plass og Strømsgodset ned på playoffplass. For Rosenborgs del er dette selvsagt ikke godt nok i den situasjonen de er i nå, og det settes stadig spørsmålstegn ved lederskapet i klubben.

Brann snudde

Mens trønderne befant seg på den ene utsiden av Oslo var det massevis av bergensere på den andre siden. For i Stabæk skulle Brann komme klokken 20:00, noe som altså betød at både spillere og fans visste godt hvordan det hadde gått med Rosenborg i Lillestrøm. Derfor var nok de rødkledde ekstra skuffet da Stabæk gikk til pause med en ledelse på 1-0, og mange fryktet at de nå kom til å rote til alt sammen når de hadde sjansen. Men to røde mål etter pause endret på det, og det ble til slutt tre poeng.

Vinneren bør ta det

Og slik har det altså gått til at vi kommende helg kan se frem til årets beste kamp, som begynner klokken 20:00 på søndag. Det er to poeng som skiller de to lagene. Rosenborg har 54, mens Brann har 52. Det betyr at det er en liten fordel for trønderne rent poengmessig, men den fordelen vil kanskje kunne veies opp av at Brann skal spille på hjemmebane. Med seier til Rosenborg vil nok svært få tro at Brann vil kunne komme seg opp på toppen igjen, for da må Rosenborg tape begge de to siste kampene. Med uavgjort er det en mulighet for Brann, men også den er liten. Med seier til Brann vil alt derimot kun være opp til dem selv, og det er rett og slett de de må sette alle krefter inn på å gå for.

Et av Norges beste

Oppgjørene mellom Rosenborg og Brann er fra før av blant de mest spennende i Norge, og den rammen som kommer til å være rundt denne kampen vil selvsagt bare gjøre det hele enda mer spennende. Rivaliseringen mellom Bergen og Trondheim er gammel, og før Oslo ble Norges hovedstad etter 1814 var det disse to byene som hadde vekslet mellom å være Norges viktigste by i tiden før vi gikk inn i unionene med Sverige og Danmark. I moderne tid er det selvsagt Rosenborg som har vært den dominerende blant de to klubbene, men historie betyr ingenting når de på mandag skal stå og se hverandre i øynene.

Similar Posts