Det at det ikke er noen runde i Champions League betyr ikke at vi ikke finner noe kvalitetsfortball på TV-skjermene i løpet av uken. Flere av de store ligaene har full runde i løpet av denne uken, og blant dem finner vi tysk Bundesliga. Her ser vi litt på noen av de utvalgte kampene, og vi gir også noen oddstips.

Schalke 04 – Bayern München

De blå fra Gelsenkirchen har kommet i gang med sesongen på en måte som fansen nok er veldig fornøyde med. Denne lørdagen vant de 1-2 borte mot Werder Bremen, et resultat som kanskje er mindre imponerende enn mange tror når de ser at Werder ligger på nest siste plass med kun ett poeng på fire kamper. Schalke sitt eneste tap for sesongen kom borte mot Hannover, ligaens mest høytflyvende lag som ligger på andreplass med like mange poeng som ligaleder Dortmund. Bayern München hentet seg opp etter å ha tapt for Hoffenheim i forrige runde. På lørdag ble det en seier på 4-0 mot Mainz, hvilket plasserer dem på tredjeplass etter fire runder. Laget fra sør har nok ikke styrket seg fullt så mye som de skulle ønske, og det er absolutt mulig å se for seg en overraskelse her. En innsats på uavgjort gir deg jevnt over omtrent 5 i odds hos ulike bookmakere, noe som er vel verdt en innsats. Kampen har avspark tirsdag klokken 20:30.

Hertha Berlin – Bayer Leverkusen

Begge disse lagene skal i utgangspunktet være med på i det minste én kamp om plass i de europeiske cupene, men åpningen av sesongen har vært dårlig for dem begge. På fire kamper har Jarstein måttet hente fire baller ut av nettet, mens utespillerne har klart å få ballen i motstanderens mål like mange ganger. En seier, to uavgjort og et tap er det laget fra hovedstaden har prestert så langt. Bayer Leverkusen har gjort det enda litt dårligere, med to tap, en uavgjort og en seier som fasit. De både scorer mer og slipper inn mer enn hva Hertha Berlin gjør. Sistnevnte gjør at denne kampen kan bli veldig god for Hertha Berlins australske ving Mathew Leckie, som kommer til denne kampen med tre mål bak seg. Kampen er veldig åpen, men over tre i odds på hjemmelaget hos de fleste bookmakere ser ganske fristende ut.

Hamburg – Dortmund

Bortelaget ligger altså på toppen av Bundesliga. Utover den ene kampen mot Freiburg som endte uavgjort har de vunnet samtlige av de tre andre kampene, og det har vært med stil. Til denne kampen kommer ligalederne med ti scorede mål og null innslupne(!). Dortmund er det eneste laget i de store ligaene som enda ikke har sluppet inn noen mål. Det har derimot Hamburg. Med to seire og to uavgjort ligger de på åttendeplass så langt. Det er en klar forbedring fra forrige sesong, da klokken på Volksparkstadion som viser nøyaktig hvor lenge de har vært i den øverste divisjonen sluttet å slå. Denne kampen er nok ikke noe særlig til oddsobjekt, men underholdende fotball blir det absolutt. Kampen begynner onsdag klokken 20:30

Similar Posts