4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Den tredje runden av FA Cupen er også den første runden der lagene fra Premier League kommer inn i bildet. Hvert år får vi noen overraskelser, og i år ble intet unntak. Vi hadde flere kandidater, og her ser vi på de kampene der underdogen virkelig fikk et resultat.

Ny kamp for Fleetwood

Lørdagen ble åpnet med Fleeetwood – Leicester. Hjemmelaget som spiller i League One ser ikke ut til å ha noen mulighet til verken å rykke opp eller ned denne sesongen. Før lørdagen hadde de tapt mot Bradford i 26. runde av League One. Det var selvsagt veldig stas for supporterne å få besøk av et lag fra Premier League, og det var også veldig stas å holde dem til uavgjort. Nå gjenstår det å se om de kan gå videre i omkampen.

Hughes sparket

FA Cupen er ikke den turneringen de fleste klubbene legger særlig stor vekt på. Men for Mark Hughes, som ledet et Stoke som ligger på 18. plass i Premier League, ble kampen mot Coventry dråpen som fikk begeret til å renne over. Etter to tap på rad, mot Newcastle og Chelsea, ble det for mye for klubben å ryke ut av FA Cupen mot et lag som ligger på tredjeplass i League Two. Det ble 2-1 til hjemmelaget på Rioch Arena, og Mark Hughes må dermed finne på noe annet å gjøre.

Chelsea får ny kamp

Lørdagens runde ble avsluttet med at Chelsea tok turen for å besøke et Norwich som rykket ned fra Premier League sesongen 2015/16. Bortelaget, som ligger på tredjeplass i Premier League og var suverene mestre i fjor, var selvsagt store favoritter. Selv om laget var B-preget var det på ingen måte spillere man ikke kan forvente at bør kunne slå Norwich som startet denne kampen, men resultatet ble 0-0. Dermed må Chelsea belage seg på omkamp.

Shrewsbury presterte

Å bytte manager har ikke gjort all verdens for West Ham. På søndag skulle de møte et Shrewsbury som gjør det godt i League One og som godt kan komme til å spille i Championship neste år. Disse to lagene kan altså komme til å være i samme divisjon neste sesong, og det så vi også på banen. Shrewsbury holdt The Hammers til 0-0, og vi får en fin omkamp.

Wenger satset og tapte

Lagoppstillingen viste helt klart at Arsene Wenger satset på at en kamp mot et Nottingham Forest som ligger på 14. plass i Championship burde kunne vinnes uten altfor mange stjernespillere. Ingen av de elleve som startet for Arsenal kan kalles faste førstelagsspillere, og det ble også klart i løpet av kampen. Forest vant 4-2, men to av målene kom på straffespark. Det ene straffesparket skulle ha blitt tatt om igjen. Det var en merkelig situasjon der Kieran Dowell skled rett før han skulle skyte. Han skulle åpenbart skyte i den retningen David Ospina kastet seg, men ballen ble skutt inn i den andre foten hans og gikk opp og inn i målet. Man kan ikke bruke to touch på straffer, men dommeren godkjente det. Arsenal, som har vunnet tre av de siste fire FA Cupene, er dermed ute.

Similar Posts