4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Lars Lagerbäck lanserte i går landslagstroppen som skal møte Australia den 23. mars og Albania den 26 mars. Det er tydelig at svensken nå virkelig er i gang med å bygge fremtidens tropp. Selv om vi lenge har sagt at Norge har en generasjon som kan komme til å bli god er det ting som tyder på at vi har noen som virkelig kan få til ting denne gangen. Her ser vi på de beste spillerne i hvert ledd i troppen.

Keeper

Etter at han virkelig begynte å spille seg inn i Hertha Berlin har Rune Almenning Jarstein vært et tydelig førstevalg i Norges mål. Han har vært vår mest solide spiller i flere kamper, og det sier sitt når han kunne bli Norges beste hjemme mot Tyskland i en kamp vi tapte 0-3.

Forsvar

Det mest spennende i disse privatkampene blir å følge Kristoffer Ajer. Etter at Ronny Deila mistet jobben i Celtic var mange redde for at han ikke ville bli satset på av Brendan Rodgers, men de bekymringene har blitt gjort til skamme. Han har nå blitt en av den skotske hovedstadens aller mest solide forsvarsspillere. Selv om skotsk Premiership ikke akkurat er blant de vanskeligste ligaene å hevde seg i er det en veldig god prestasjon å være en av Celitcs beste spillere i en alder av 19.

Midtbane

Martin Ødegaard skulle ifølge norsk presse være et av verdens aller største talenter da han ble solgt til Real Madrid fra Strømsgodset som 16-åring. Derfor må vi kunne kalle det en nedtur at han enda ikke har debutert for de hvite fra den spanske hovedstaden og for tiden er utlånt til nederlandsk fotball. Men han har hevet seg kraftig i det siste, og scoret blant annet da Heerenveen tapte mot Ajax.

Angrep

Det er nok helt fremst på banen det er vanskeligst å være veldig optimistisk på Norges vegne. Selv om vi har to spisser fra Premier League i Joshua King og Alexander Sørloth kan vi ikke akkurat snakke om to spillere som setter sitt preg på ligaen, selv om det er altfor tidlig å dømme Sørloths karriere i Crystal Palace enda. Joshua King har som kjent ikke klart å følge opp den veldig gode fjorårssesongen i Bournemouth.

Veien videre

Disse kampene må ses på som en oppladning viktig del av forberedelsene til Nations League i høst. Selv om resultatene i seg selv ikke vil spille en nevneverdig stor rolle vil de være uvurderlige for å vurdere nøyaktig hvordan Norge skal gå frem i disse kampene. Den aller mest virkelighetsnære vil nok kampen mot Australia på Ullevaal være. Der skal vi nemlig møte et lag som er klart for VM, og som dermed nok vil stille tilnærmet slik manager Bert van Marwijk har planer om å gå frem i kampene mot Danmark, Peru og Frankrike. I Nations League er vi heldige som begynner mykt mot Kypros den 6. september, men alt må likevel være helt klart til den kampen. Da blir det langt vanskeligere den 9. september, med en bortekamp i Sofia mot Bulgaria.

Similar Posts