4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Denne helgen har mange store og gode kamper å by på. Milan skal møte Napoli. Det skal være derby når Lazio møter Roma. PSG skal møte Monaco, mens Tottenham og Manchester City møtes klokken 20:45 i morgen. Vi kunne ha snakket mye om de virkelig store europeiske kampene som kommer denne helgen. Men det kommer vi ikke til å gjøre, for vi skal konsentrere oss om at det er seriestart nedover i det norske systemet.

2. og 3. divisjon går i gang

Går man under OBOS-ligaen får ikke det som skjer i norsk klubbfotball altfor mye oppmerksomhet utenfor lokalmediene. Men det skjuler det faktum at ganske mange kjente norske klubbnavn holder til på dette nivået. Navn som Skeid, Fram Larvik, Hønefoss, Ørn-Horten og Frigg er blant navnene vi kan finne nede på dette nivået. Det hele starter klokken 13:00 på lørdag, da de første kampene på dette nivået begynner. Brodd – Førde, Sola – Halsen og Ørn-Horten – Staal Jørpeland er det første kampene som går i gang. Videre utover dagen kommer nye høydepunkter på rekke og rad. Fra 2. divisjon kan vi blant annet få se Bærum – Moss og Raufoss – Elverum, mens 3. divisjon gir oss spennende oppgjør som Vestfossen – Valdres på Strandajordet og Spjelkavik – Træff. Og det er bare på lørdag.

Fortsetter søndag

For man holder ikke nødvendigvis hviledagen hellig om man er fotballspiller i norsk 2. og 3. divisjon, og vi får se mange veldig kjente navn på søndag. Per Mathias Høgmos nye arbeidsgiver Fredrikstad skal åpne med en hjemmekamp mot Asker klokken 18:00. Det er samtidig som Bryne møter Flekkerøy. Tidligere på dagen skal Hønefoss reise til Oslo for å møte Grorud IL, mens Alta er på langtur for å møte Mjølner. I 3. divisjon spiller klubben med et av Norges aller kuleste navn, nemlig Lokomotiv Oslo, bortekamp mot Herd klokken 15:45. Det er mens Urædd – Madla er i ferd med å avsluttes, og samtidig som Sortland og Fløya gjør seg klare til å møtes.

Oddsmuligheter

De forskjellige bookmakerne tilbyr selvsagt også oddsspill også på disse kampene, og det at det er helt umulig å spå noe veldig fornuftig om fotballen som spilles på dette nivået gjør at man kan få ut noen gode premier om man har en dugelig porsjon flaks med seg. Hos Betsafe kan du for eksempel få 40 i odds på Vestfossen som vinner av 3. divisjons (Regionligaens) avdeling 2. I så fall vil gutta fra Øvre Eiker rykke opp til 2. divisjon, og Mjøndalen som holder til i Nedre Eiker vil kanskje begynne nervøst å kjenne naboens pust i nakken. Det er dog Kvik Halden som ser ut til å være Betsafe sin store favoritt i denne divisjonen – om de skulle ende på førsteplass vil det bare gi en odds på 1,75. Enda lavere odds er det på at Per Mathias Høgmo skal føre Fredrikstad til opprykk. 1,70 er oddsen på at plankebyen skal vinne PostNord-ligaens avdeling 1. At Alta skal returnere til OBOS-ligaen med det aller første ser de dog ikke ut til å ha særlig stor tro på. Finnmarkingene som vinner gir 15 i odds.

Similar Posts