4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Den neste uken er det landslagsfotball vi skal konsentrere oss om. Men før vi kaster oss helt uti det kan vi ta en kikk på hvordan statusen er i de store europeiske ligaene, som nå tar en pause før de har kommet skikkelig i gang. I dag tar vi for oss engelsk Premier League og tysk Bundesliga, mens vi kommer tilbake med flere ligaer i morgen.

England

Av alle de store er det Premier League som ser ut til å være den mest uforutsigbare og som involverer flest potensielle topplag. Det er dog kun tre av dem som kan si seg noenlunde fornøyde med sesongåpningen, nemlig Manchester United, Manchester City og Liverpool. De røde djevlene kan smile bredt inn til pausen. De har nemlig tatt ni poeng av ni mulige, og sammen med Huddersfield (!) er de det eneste laget som ikke har sluppet inn noen mål. Manchester City og Liverpool har fått to seire og en uavgjort hver. Chelsea har fått to seire og ett tap, og kan dermed være litt fornøyd, mens Arsenal og Tottenham neppe er fornøyde i det hele tatt. Mens de hvite fra Nord-London står med fire poeng etter en seier, en uavgjort og et tap, står Arsenal med en seier og to tap. Hos The Gunners er sesongåpningen noe i nærheten av en krise, og mange mener at det vil komme noen overganger i løpet av de neste dagene.

Tyskland

I Bundesliga er situasjonen omtrent som vi forventet at den skulle være. Både Dortmund og Bayern München står med seks poeng på de to første kampene. Laget fra sør åpnet hele sesongen med å slå Bayer Leverkusen 3-1 hjemme, mens de måtte vente ukomfortabelt lenge med å score mål mot Werder Bremen på lørdag. Robert Lewandowski (hvem ellers?) reddet dem med to mål i løpet av fem minutter halvveis ut i den andre omgangen. Dortmund har åpnet med to veldig sterke seire. I åpningen ble det 0-3 borte mot Wolfsburg, mens Rune Almenning Jarstein måtte ta to baller ut av nettet for Hertha Berlin da de spilte borte mot de gule på søndag. Pierre Aubameyang er stadig vekk i klubben, noe som er en liten seier i seg selv. RB Leipzig fikk på søndag en seier etter å ha tapt for Schalke 04 i åpningsrunden, men Schalke selv tapte borte mot Hannover, som dermed står med seks poeng. Det samme gjør Hamburger 04, som i fjor kjempet mot nedrykk. Klokken tikker fremdeles på Volksparkstadion, og det ser det ut til at den vil fortsette med!

Toppscorere

Det er fremdeles tidlig, men vi kan også begynne å se på hvilke målscorere som peker seg ut. I Premier League står Manchester Uniteds Romelu Lukaku og Liverpools Sadio Mane med tre mål hver. Denne helgen ble den første der Lukaku ikke fikk noen scoring for Manchester United, etter at han scoret ett mål mot Swansea for en uke siden og to mot West Ham i åpningen. I Bundesligaen er det ikke overraskende å se at det er Robert Lewandowski som troner alene på topp. Tre mål på to runder forteller oss noe om hvem han er, og Danmark kommer nok til å få problemer med han på fredag.

Similar Posts