4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Den har rykte på seg for å ha en av de sikreste gullvinnerne i Europa, men det som har skjedd de siste ukene får både oss og alle som interesserer seg for tysk fotball til å lure på om vi kanskje kan få en ligamester fra en annen by enn München denne sesongen. Det vil i så fall være et veldig kjærkomment avbrekk fra det vi er vant til, og vi er sikre på at en mer uforutsigbar gullkamp, kombinert med den vanvittige atmosfæren på tribunen, vil kunne gjøre ligaen meget attraktiv for norske seere.

Plutselig kollaps

Bayern München så ut til å gjøre det vi hadde forventet at de skulle gjøre da vi hadde kommet til forrige landslagspause. På det tidspunktet var det kun spilt to kamper og Bayern München hadde ikke overraskende vunnet dem begge. De fulgte opp på samme måte umiddelbart etter at Die Mannschaft hadde spilt sine landskamper. Leverkusen ble slått 3-0, i Champions League ble det seier med 0-2 borte mot Benfica og Schalke 04 tapte 0-2 på egen hjemmebane. Så kom det som må kunne beskrives som en plutselig og helt uventet kollaps. Det begynte med 1-1 hjemme mot Augsburg tre dager etter seieren mot Schalke. Den uventede poengdelingen ble fulgt opp av et langt mer overraskende 2-0 borte mot Hertha Berlin og et skuffende 1-1 hjemme mot Ajax i Champions League. At vi har å gjøre med en kollaps ble bekreftet denne helgen, da Gladbach vant 0-3 på Allianz Arena. At det nå kommer en ny landslagspause er nok Niko Kovac veldig glad for, men han vet godt at han ikke kommer til å bli gammel i jobben om resultatene ikke blir radikalt forbedret veldig fort.

Fire poeng opp

Det har nå blitt spilt syv runder av Bundesliga 2018/19, og for de regjerende mestrene virker det nok plutselig som om sesongen går så altfor fort. Fra deres posisjon som nummer seks på tabellen er det nå fire poeng opp til Dortmund. De gulkledde har enda til gode å tape i ligaen denne sesongen, og om de skulle fortsette i det tempoet kan sesongen plutselig bli veldig lang og seig for Bayern München. Fire poeng er selvsagt lite, og Bayern München kommer selvsagt ikke til å fortsette å gå på poengtap på poengtap gjennom sesongen, men om de ikke retter opp i problemene sine fort som fy vil Dortmunds forsprang brått kunne økes betraktelig. Hva vi kan forvente av de fire som ligger mellom Bayern München og Dortmund er et like spennende spørsmål. De fire er RB Leipzig, Borussia Mönchengladbach, Werder Bremen og Hertha Berlin. Dette er lag som typisk kan ha gode perioder, men som få har noen tro på at vil vare gjennom en hel sesong. Likevel kan det fort bli veldig mange om beinet i toppen av Bundesliga denne sesongen, og at vi kan få en overraskende vinner bør ingen tvile for mye på. Vi gleder oss stort til å se hvor dette bærer hen, og det bør alle som elsker jevn ligafotball bli med oss å følge med på.

Similar Posts