4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Selv om spillet kanskje ikke var det vakreste fikk Norge det resultatet som trengtes hjemme mot Slovenia. Man må nok være supporter for å elske det norske landslaget, men etter den nedturen hele det nye årtusenet har vært tar vi gladelig imot et lag som får resultater. Det er imidlertid en kilde til tvil at vi trengte et vanvittig treff fra Sælnes for å vinne kampen, og vi er nok nødt til å begynne å produsere flere gode sjanser om vi skal kunne få en ny norskstorhetstid. Noe av det som ble lagt merke til etter kampen var at fire av elleve spillere har foreldre fra Marokko. Det sveitsiske landslaget har lenge vært dominert av spillere med albansk opphav, og noe lignende kan kanskje komme til å være det som får det norske landslaget opp fra søla?

Må vinne

Slik situasjonen er vil nok landslaget være nødt til å vinne kveldens kamp mot Bulgaria for å kunne komme videre til sluttspillet i Nations League. I UEFA er det som kjent innbyrdes oppgjør som teller først dersom to lag ender på samme poengsum, mens målforskjell kommer som nummer to. Det betyr at Norge fort kan bli nødt til å vinne med minst to mål i kveld, siden Bulgaria som kjent allerede har 1-0 på Norge fra kampen i Sofia. Bulgarias målforskjell er for øyeblikket 5-2, mens Norges er på 3-1. Siden vi ikke kan være innstilt på å måtte være avhengig av hjelp fra Kypros og Slovenia for å klare målforskjellen vil altså det å score to mål være helt avgjørende. Om vi skulle klare en tomålsseier i kveld vil både Bulgaria og Norge ha ni poeng med en liten fordel for Norge. Jobben vil med andre ord være langt unna å være gjort, men vi vil i alle fall ha den fordelen at vi da har alt i egne hender. Men tomålsseier i kveld og seks poeng i kampene mot Slovenia og Kypros i november vil det ikke være en ting i verden Bulgaria kan gjøre for å ta igjen Norge.

Forberedt på skitne triks

Vi så det veldig klart i kampen i Sofia: Bulgaria er ikke et lag som går av veien for å bruke uthaling av tid, usportslig terging av motspillere og teatralske fall for å få kampen til å gå deres vei. Dette må vi selvsagt også være forberedt at de vil prøve å bruke mot Norge i kveldens kamp, men da gjelder det ikke å miste hodet som Håvard Nordtveit gjorde i forrige kamp. Det er denne tergingen som er et av Bulgarias viktigste våpen, og det å miste tålmodigheten med dem er å gjøre akkurat det taktikken deres sier at vi skal. Kampbildet i forrige kamp var et der Norge hadde kontroll gjennom kampen, men vi klarte ikke å gjøre sjansene virkelig store. Det som bekymrer oss er at vi så noe av det samme bildet mot Slovenia, og vi håper angrepstrening er noe Lagerbäck har prioritert å jobbe med på treningene de siste dagene.

Similar Posts