4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Selv om vi er ferdige med Champions League for denne uken, forlater vi ikke den internasjonale fotballen før vi har sett på Europa League også. Når vi nå spiller om kvartfinale begynner det å bli store navn som er igjen, og vi får se noen kamper mellom meget gode klubber.

Milan – Arsenal

Kampen på San Siro er nok den som vil stjele flest overskrifter. For begge lag er nok Europa League sesongen siste håp om å oppnå noe nevneverdig, men statusen for lagene er ekstremt ulik. Arsenal går som kjent gjennom en periode der ingenting fungerer, og vi er ikke sikre på at Arsene Wenger vil være manager neste sesong. Alt ser ut til å være fordel Milan i denne kampen. Mens sesongen åpnet elendig ser laget ut til å ha blitt ekstremt godt samspilt, og de står nå uten tap siden lille julaften. Motstanden siden den gang har også vært god, og etter tragedien i Italia denne helgen vil Milan også kommet 100% uthvilt til denne kampen. Avspark klokken 19:00.

Atletico Madrid – Lokomotiv Moskva

Etter helgens tap mot Barcelona er nok Europa League det eneste som kan bli et ganske stort trofe for Atletico Madrid denne sesongen. Det er ingen tvil om at Simeones menn må ses på som store favoritter før denne kampen, men vi ber dere om å være veldig obs på hva Lokomotiv Moskva er denne sesongen. I Russland leder de ligaen med syv poeng ned til Krasnodar på andreplass, og deres portugisiske spiss Manuel Fernandes har kun scoret ett mål mindre enn toppscorer Aritz Aduriz. Dette er ikke så sikkert som mange nok tror. Kampen starter klokken 19:00.

Lazio – Dynamo Kiev

Laget fra carbonaraens hjemsted tapte 0-1 hjemme mot Juventus i helgens runde av Serie A og ligger dermed på fjerdeplass med kun ett poeng ned til fjerdeplasserte Inter, som har en hengekamp å gå på. Med Cagliari som motstander til helgen kan de koste på seg å ikke spare spillere i denne kampen. Dynamo Kiev kom til denne runden etter å ha spilt 1-1 og 0-0 mot AEK Athen, og har kommet seks poeng bak Shakhtar Donetsk i Ukraina. Vi må nok se på italienerne som favoritter i denne kampen, som begynner klokken 21:05.

RB Leipzig – Zenit st. Petersburg

Tysklands minst populære lag har falt langt ned på tabellen sammenlignet med den andreplassen de lenge innehadde. Det er nå fire poeng fra deres sjetteplass opp til Schalke 04 på andreplass, og de kommer til denne kampen etter 1-1 mot Dortmund i helgens runde av Bundesliga. For Zenit St. Petersburg har sesongen hjemme i Russland vært dårlig. De ligger nå på femteplass med åtte poeng opp til serielederne fra Moskva, men opp til andreplassen er det veldig jevnt. Spartak Moskva og CSKA Moskva på tredje- og fjerdeplass har begge 38 poeng, noe som er like mye som Zenit. Krasnodar har på sin side bare ett poeng mer, så mye kan fremdeles snu i Russland. Zenit kommer til denne kampen etter to gode prestasjoner mot Celtic, og de kan meget godt komme til å gå videre fra disse to kampene.

Similar Posts