4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Mens vi venter på at Champions League skal komme tilbake neste uke må vi gjennom nok en uke uten den store internasjonale fotballen. Men vi har noe godt å slå i hjel tiden med denne uken, nemlig omkamper i FA-cupen.

Ekstra kamp for Tottenham

For Tottenham, som skal møte Arsenal på lørdag og Juventus nest uke, er det utrolig surt å måtte bruke krefter på å spille omkamp i FA-cupen mot Newport fra League Two. Men når de kun klarte 1-1 på bortebane er de nødt til å sette av tid og krefter til å møte dem hjemme på Wembley. At spurvene skal rote det så voldsomt til at de ikke klarer å slå Newport County på hjemmebane er det nok ikke mange som tror, men med tanke på at det veldig godt kan være at de vil spare noen av de store spillerne til de kommende kampene kan vi heller ikke utelukke det. Uansett er dette en kamp der Tottenham har alt å tape og Newport alt å vinne. Derfor blir det som skal skje klokken 20:45 på onsdag veldig spennende.

Omkamp i Wales

Vi ble ikke veldig mye mer imponert over det Swansea presterte i den første kampen. Rett etter at de hadde slått Liverpool, og rett før de slo Arsenal, klarte de altså kun å spille uavgjort mot lille Notts County. Derfor må også svanene ut i det som skulle ha vært en helt unødvendig omkamp denne uken. Et lag som kun holdes over streken av målforskjellen liker nok dårlig å måtte bruke krefter på dette. Kampstart i kveld klokken 21:05. Også Huddersfield må ut i omkamp i kveld, men i motsetning til sine søsterlag fra Premier League må de reise ut til en bortekamp. Det er Birmingham City som skal ta dem imot klokken 20:45. Den siste omkampen er mellom Rochdale og Millwall, også den klokken 20:45.

Tyskland og Spania

Vi får også noen gode kamper fra cupene i Tyskland og Spania denne uken. Fotballkvelden i kveld kan startes med Paderborn – Bayern München klokken 18:30. Hvem som er favoritt bør være overflødig å si. Et godt alternativ til FA-cupen starter klokken 20:45, da Bayer Leverkusen tar imot Werder Bremen. Werder Bremen overrasket alle med å slå Schalke 04 på deres egen hjemmebane i helgen, og om de skulle følge opp den med å slå ut Leverkusen fra cupen vil nok noe av optimismen komme tilbake. I morgen fortsetter tyskerne med Frankfurt – Mainz og Schalke 04 – Wolfsburg til de samme tidspunktene. Klokken 21:30 er det klart for andre kamp mellom Sevilla og Leganes, der det står 1-1 fra forrige kamp. Men det er på torsdag vi får midtukens aller største kamp. Da skal Valencia, som stadig holder seg foran Real Madrid på tabellen i den spanske ligaen, få Barcelona på besøk på Estadio Mestalla. Katalanerne leder 0-1 fra det forrige oppgjøret, noe som på ingen måte er et utgangspunkt som bør få dem til å føle seg trygge. De går nok for trippelen denne sesongen, men Valencia kan godt komme til å knuse den drømmen.

Similar Posts