4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

De første kampene av åttendedelsfinalene i Champions League er nå unnagjort, men det betyr ikke at vi er ferdige med europeisk fotball for denne uken. I går ble det klart at CSKA Moskva går videre etter å ha slått Røde Stjerne Beograd 1-0 sammenlagt, og i kveld skal vi sende 15 klubber til videre til åttendedelsfinaler. Vi gleder oss, og her ser vi på noen av de mest spennende.

Mulig rumensk overraskelse

En av kampene som i utgangspunktet hadde den største favoritten har brått blitt veldig spennende. I forrige uke reiste Lazio til Romanias hovedstad for å møte Steaua Bucuresti, laget som vant Europacupen i 1986. De blå fra Italias hovedstad ligger på fjerdeplass i Italia og var helt klart favoritter, men franskmannen Harlem-Eddy Gnohere scoret i første omgang og sørget for 1-0 seier til rumenerne. Nå har Steua, som ligger på andreplass med fire poeng opp til CFR Cluj i Liga I, muligheten til å få et resultat i Europa League som de bør være ekstremt fornøyde med. Kampstart fra Stadio Olimpico klokken 19:00.

Ikke altfor komfortabelt for Celtic

En av rundens absolutt største kamper står mellom Zenit St. Petersburg og Celtic. Skottene fikk en 1-0 seier hjemme på Celtic Park i forrige uke, da Callum McGregor scoret mot slutten av kampen. Det er ikke en ledelse de kan være særlig komfortable med, særlig siden den russiske ligaen fremdeles er inne i den veldig lange vinterpausen sin. Det betyr at Roberto Mancini har hatt veldig god tid til å planlegge hvordan han skal knekke Brendan Rodgers sine gutter. Kampen starter klokken 19:00.

Ujevne Dortmund

Den gule klubben med en av verdens aller beste hjemmeatmosfærer har vært et merkelig skrue denne sesongen. De åpnet med å være uovervinnelige i Bundesliga, noe som ga dem tabelltoppen når Bayern München underpresterte. Så fulgte en lang periode uten en eneste seier og elendig innsats i Champions League, før de omsider har kommet seg opp på andreplass igjen i Bundesliga. I forrige kamp ble det 3-2 seier hjemme mot Atalanta, noe som mildt sagt ikke er et særlig komfortabelt utgangspunkt. Italienerne ligger på åttendeplass i Serie A, og har dermed Europa League som viktigste satsning akkurat nå. Kampen starter klokken 21:05.

To som kan overraske

Hverken Nice eller Lokomotiv Moskva er klubber som har klart å sette altfor sterkt preg på europeisk fotball, og denne sesongen setter heller ikke særlig preg på sin hjemlige liga etter en god sesong i fjor. De ligger på niendeplass i Ligue1, men for Lokomotiv Moskva er situasjonen en ganske annen. De leder den russiske ligaen med hele åtte poeng ned til Zenit St. Petersburg. På samme måte som Zenit har kunnet bruke god tid på å forberede sin kamp har Lokomotiv kunne sette alle krefter inn på å forberede seg til denne sesongen. Om det skulle bli ligagull og minst en åttendedelsfinale i Europa League vil denne sesongen bli svært god for russerne, så denne kampen kan vi forvente å se mye innsats i. Avspark på Lokomotiv Stadion er klokken 17:00.

Similar Posts