4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Da Tottenham kom til Manchester i går hadde de spilt mer enn syv timers fotball på Old Trafford uten å score mål. Det betød at mye lå til rette for at Jose Mourinho skulle kunne få en seier, og dermed litt mer pusterom fremover. Slik gikk det som kjent ikke. Spurvene vant hele 0-3, og det betyr at en allerede presset Mourinho nå kjemper med ryggen mot veggen – igjen.

Tredje sesong

Fenomenet er på ingen måter ukjent når det kommer til Jose Mourinho. Som vi har vært inne på tidligere har portugiseren en stil og en væremåte som tærer ekstremt på omgivelsene sine, og det ser ut til at begynnelsen av sesong nummer tre er omtrent så lenge det går an å holde på den måten før alt kollapser av seg selv. Vi ser det allerede i forholdet til Paul Pogba, og stadig flere vil nok følge etter. Deler av fanskaren begynner allerede å snu seg mot den portugisiske treneren, og vi tror neppe at han vil holde sesongen ut i Manchester United. Spørsmålet blir da hvem som får den nye jobben, og hvor vi vil få se The Special One neste gang.

Ledige kandidater

Av de virkelige kvalitetsmanagerne er det ikke altfor mange ledige der ute, og vi tror nok at Manchester United nok en gang vil gå etter de store navnene for å blidgjøre fansen. Ansettelsen av David Moyes ble en enorm skuffelse, og etter den tid er det de store navnene som har kommet inn på Old Trafford. Om de røde djevlene hadde vært litt tidligere ute kunne italieneren Carlo Ancelotti ha vært en mulig kandidat, men han ble ansatt i Napoli i mai. En trener med den typen erfaring kunne ha vært det Manchester United trenger. Det gikk rykter om Joachim Löws avgang etter Tysklands fadese i VM, men han har likevel bestemt seg for å forbli i jobben som landslagstrener. Om et tilbud fra Old Trafford kunne ha fått ham til å revurdere hadde vært interessant å vite. En outsiderkandidat kunne muligens ha vært Roberto Martinez?

Og hva med Jose?

Hvem som eventuelt vil ankomme Old Trafford er ett spørsmål, hvor det så blir av Jose Mourinho er et helt annet. Han kommer kanskje ikke til å ha noe umiddelbart hastverk med å finne ny jobb – lønningene i Manchester United er stor nok til at han kan ta en utvidet friperiode. Men til slutt vil han komme til å dukke opp et sted. Han er en taktiker av rang som vet hvordan man går inn i en kamp, og med en væremåte som tyder på at han sliter så voldsomt på omgivelsene kunne kanskje et landslag ha vært tingen for en av vår tids største managere. Som en mann med portugisisk som morsmål kunne jobben med å få Brasil tilbake i verdenstoppen ha vært et spennende prosjekt. Spørsmålet blir da om det brasilianske fotballforbundet ville godtatt å ansette en ikke-brasilianer til den jobben. Et alternativ er at styrtrike PSG kanskje ser på Mourinho som en god mulighet til endelig å kunne være med i kampen om Champions League-tittelen.

Similar Posts