4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

I forrige uke kom trekningen i gruppespillet i verdens aller fineste klubbturnering. Vi vet dermed hvordan gruppene ser ut, og vi kan også slå fast at flere av dem ser meget skumle ut. Da melder spørsmålet seg: Hvilke av de store kan risikere å ryke ut i gruppespillet?

Gruppe B

Den første gruppen der store navn kan komme til å ryke er gruppe B, der vi finner Barcelona, Inter, Tottenham og PSV. Nederlenderne er nok solide outsidere i denne gruppen, og alle vil nok bli veldig overrasket om katalanerne ikke tar seg videre. Dermed står kampen om den siste åttendelsfinalen mellom Inter og Tottenham. Og det er her vi ser hvordan noe av fotballen har endret seg i vårt årtusen. For ti år siden ville Inter ha vært en soleklar favoritt, men nå vil nok de aller fleste mene at Tottenham er solide favoritter. Inter kommer nok til å ryke.

Gruppe C

I det som nok er den mest opplagte dødens gruppe vil nok serbiske Røde Stjerne slite kraftig med å få noen resultater, selv om vi ikke er i tvil om at supporterne virkelig vil slå seg løs for å vise seg frem og lage gruppens beste show. Liverpool, Napoli og PSG kjemper om to plasser i åttendedelsfinalen, og Napolis president kommer i ettertid og er rasende for at UEFA lot trekningen bli slik. Denne gruppen må kunne sies å være ekstremt åpen. PSG, som vi i fjor holdt for favoritter til å løfte trofeet, er nok de største favorittene til å gå videre fra gruppen. Men et Liverpool-lag med full pott i Premier League kan meget godt komme til å overmanne franskmennene i løpet av gruppespillet. Spørsmålet er om Napoli kan klare å stikke foran en av dem. Klubben som har klart å gi Juventus konkurranse om Serie A-trofeet de siste sesongene tapte denne helgen 3-0 for Sampdoria, og vi er usikre på hva vi kan forvente av dem fremover. Hold alle dører åpne, men sett pengene dine på PSG og Liverpool – i den rekkefølgen.

Gruppe H

Sveitsiske Young Boys velger vi å avskrive i kampen mot Juventus, Valencia og Manchester United. I den grad vi ser noen som på noen måte kan regnes som en av tittelfavorittene i denne gruppen må det være et Juventus som har forsterket laget med Christiano Ronaldo – men han har som kjent enda til gode å score for sin nye klubb. Valencia var et av de store navnene i begynnelsen av vårt årtusen, og gjorde plutselig et slags comeback forrige sesong da de lenge pustet Barcelona i nakken. Til slutt ble det med en fjerdeplass, komfortabelt plassert 12 poeng over Villareal på femteplass. Spørsmålet er om de kan klare å slå Manchester United ut av Champions League allerede i gruppespillet. Det svake spillet til de røde djevlene, kombinert med kaoset Jose Mourinho bare fortsetter å skape rundt seg, kan fort ende med en virkelig fiasko for Manchester United i Champions League 2018/19.

Similar Posts