4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Selv om det er Champions League som skal ta det aller meste av oppmerksomheten vår, skal vi ikke glemme at det også skal spilles torsdagsfotball. Den store gulroten er den direkte inngangsbilletten til Champions League 2018/18, samt muligheten det er for å få en tittel til hjemlandet.

Arsenal

Laget og manageren som kanskje er under aller mest press om å ta hjem tittelen er Arsenal og Arsene Wenger. Lørdagens tap for Tottenham får det til å se stygt ut for Arsenals muligheter for å kvalifisere seg for Champions League via topp fire i Premier League, og da er Europa League en viktig arena fremover. Frem til nå har Wenger stilt med et B-lag i turneringen, men det kan det fort bli slutt på. Aubameyang og Mkhitaryan kan ikke spille i turneringen, noe som selvsagt gjør det hele vanskeligere. Det blir spennende å se hvor mange B-spillere Wenger tør å bruke mot Östersunds FK i morgen, men Arsenal er uansett en av de to største favorittene.

Marseille

Muligheten for en fransk dobbel i Europa ser plutselig ikke så liten ut. Mens vi holder PSG som favoritter til å vinne Champions League synes vi det ser ut som om Marseille har en veldig fair sjanse til å vinne Europa League. De har nå falt ned på tredjeplass i Ligue1, men opp til Monaco er det kun ett poeng. Etter årelangt kaos ser de ut til å ha stablet et godt lag på bena igjen, i stor grad ved å hente tilbake tapte stjerner som Dimitri Payet og Steve Mandanda.

Dynamo Kiev

Shakhtar Donetsk har overrasket oss med god innsats i Champions League, men i hjemlig liga er det nå helt dødt løp mellom dem og laget fra hovedstaden. Øst-Europa har lenge vært sovende i internasjonal fotball, men vi kan på ingen måte avskrive Dynamo Kiev i kampen om den nest gjeveste internasjonale klubbpokalen, selv om det er et langskudd å satse på dem.

Zenit St. Petersburg

Med sommerens VM vil Russland definitivt få muligheten til å vise seg frem for hele fotballverden, men de har også muligheten til å tjuvstarte litt på oppmerksomheten ved å gjøre det godt i Europa League. Roberto Mancini er en manager som vet hvordan man håndterer internasjonal fotball. De har gode spillere som Christian Noboa og Aleksandr Kokorin uten å kunne vise til de store stjernene. Men muligheten til å overraske tror vi de har. Keeper Yuri Lodugin, med 105 klubbkamper og elleve landskamper, kan hjelpe dem godt i den retningen. At to av de seks spillerne med fem mål eller mer spiller for dem hjelper også godt på.

Atletico Madrid

Mens den første favoritten kommer fra Englands hovedstad kommer den andre fra Spanias. Atletico Madrid har fått en behagelig luke ned til Real Madrid i ligaen samtidig som det er for langt opp til Barcelona til at de kan ha noe seriøst håp om å vinne ligaen. Så lenge de klarer å holde avstanden ned til sine byrivaler kan de tillate seg å prioritere ligakampene litt ned for å ha spillere i toppform til tøffe kamper i Europa League, noe som kan bli utslagsgivende.

Similar Posts