4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

At vi har gått gjennom en uke uten å kunne se på Champions League betyr ikke at vi må gå gjennom hele uken helt uten å snakke om Champions League. Neste uke skal ballen rulle i hele Europa nok en gang, og det vil da være den andre halvdelen av gruppespillet som begynner. Spørsmålet vi stiller oss er hvem som er favoritter etter de tre første rundene? Bayern München, Real Madrid og PSG, alle lag som kunne ha vært blant de største favorittene, har alle skuffet både i ligaen og i Europa, noe som gjør de gjenværende favorittene som presterer et godt overtak – i alle fall enn så lenge.

Manchester City

Pep Guardiola har nok en gang vist at han kan skape et uslåelig lag, og det er ikke uten grunn at flere eksperter vurderte dem som favoritter til å ta tittelen før sesongen startet. Så langt ser det ut til at det ikke akkurat var uten grunn at den vurderingen kom. I Premier League er de fremdeles ubeseiret. Uavgjort mot Wolves og Liverpool er de eneste poengtapene de har hatt, og en solid målforskjell holder dem over Liverpool på tabellen. I Champions League åpnet de som kjent med et veldig overraskende hjemmetap for Lyon, men med seier mot Hoffenheim og Shakhtar Donetsk har de nå inntatt tabelltoppen med fire poeng ned til de to sistnevnte. Om City slår Shakhtar Donetsk samtidig som Lyon slår Hoffenheim vil de lyseblå være kvalifisert for åttendedelsfinale allerede på tirsdag. City ser meget sterke ut.

Liverpool

Å tape en finale mot Real Madrid er ingen skam, men for Liverpool er måten det skjedde på i mai likevel utrolig surt. To vanvittige tabber av Karius ga Real Madrid gullet, og med keepertabben til Bayern München i semifinalen kan vi nok slå fast at Zinedine Zidane var heldig med keepermotstanden på sin vei mot gullet. Jürgen Klopp har, i likhet med Pep, klart å bygge opp et lag det ser ut som det vil bli veldig seigt å slå. De ligger på samme poengsum som City og er også ubeseiret, og mange mener nå at Mohammed Salah ser ut som om han kan komme til å finne tilbake til den formen han viste i fjor. Gruppen deres er jevnere enn Citys. Liverpool ligger på toppen med seks poeng. Bak følger Napoli med fem og PSG med fire. Liverpool kan definitivt gå det ene skrittet lengre enn de klarte i fjor.

Juventus

Den gamle damen har det med å komme til finaler i Champions League, men å vinne dem har de ikke klart i vårt årtusen. Det spektakulære fallet til italiensk fotball har sørget for at de ser ut til å gå så å si uutfordret i Serie A denne sesongen, noe som betyr at de nok vil sette alle krefter inn i Champions League. Signeringen av Christiano Ronaldo kan nok fort være det Juve trenger for endelig å kunne klatre helt opp i Europa, særlig nå som andre favoritter altså ligger nede. Vi tror Juventus kan redde den italienske fotballens ære denne sesongen.

Similar Posts