4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Etter denne uken har vi fått svar på hvilke åtte lag som er klare for kvartfinalene i Champions League 2017/18. Det betyr at vi igjen kan se på hvem som fremstår som favoritter til å vinne mesterskapet.

Bayern München

Den dårlige åpningen på sesongen fikk mange til å anse tyskerne som solide underdogs for pokalen, men det inntrykket må vi kunne si har snudd kraftig de siste fire månedene. I Bundesliga har de i praksis tatt tittelen for lenge siden, og det betyr at de kan satse virkelig alvorlig på Champions League fremover. De gikk videre fra åttendedelsfinalen med en sammenlagtseier på hele 8-1 over Besiktas. Selv om de tyrkiske mestrene ikke akkurat er det mest utfordrende laget å møte for de helt store må vi si at det er en enormt god prestasjon, og Bayern München er plutselig der oppe blant de store favorittene igjen.

Juventus

Etter at Tottenham på imponerende vis klarte å få med seg 2-2 fra Torino i den første kampen mellom disse lagene var det mange som holdt londonerne som favoritter, og det inntrykket ble bare sterkere da Son satte inn 1-0 for Spurs i den påfølgende kampen. Men to kjappe mål fra Juve sørget for at det var de som gikk videre. I Serie A har den gamle damen lenge vært bak Napoli denne sesongen, men med poengtap i to kamper på rad for Maradonas gamle klubb er Juventus tilbake på sin vante førsteplass. De kan dog ikke tillate seg å hvile et eneste sekund, og vi tror ikke de vil klare å gå veien helt ut i Champions League samtidig som de holder trykket oppe i Serie A.

Manchester City

Pep Guardiola har nok en gang vist hvordan han kan dominere ligaen han er i, og denne sesongen vil han nok gå all in for The Treble. Den muligheten er i alle høyeste grad til stede, og det er nok ingen lag i hele Europa som har så mange strenger å spille på som det Manchester City har. De lyseblå er en av de virkelig store favorittene.

Barcelona

Seieren over Athletico Madrid for noen runder siden plasserte Barcelona så trygt på toppen av Primers Division at vi nok kan tenke oss at de, i likhet med Bayern München og Manchester City, nå kan tillate seg å kaste alt inn i sine kamper i Champions League og spare på kruttet i ligaen der det trengs. Tapet av Neymar ser ærlig talt ikke ut til å ha svekket det katalanske laget noe særlig, og også Barcelona er blant de store favorittene.

Real Madrid

Etter en sesong med mange dårlige prestasjoner i Spania ble vi veldig imponert over Real Madrid da de klarte å slå ut PSG med de sifrene de til slutt gjorde. Det ble til slutt 5-2 i favør Real Madrid, noe som viser at vi selvsagt må ha dem med på listen over mulige favoritter. Men med en sesong som sett under ett har vært så dårlig som den har vært er vi nødt til å plassere dem et stykker under Barca, Bayern og City.

Similar Posts