4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Det nærmer seg også semifinaler i Europas B-turnering. Selv om den er langt unna å henge så høyt som Champions League er muligheten til å ta et trofe i Europa League noe som definitivt er veldig motiverende for både spillere og fans hos de gjenværende lagene. I kveld får vi vite hvilke fire som går til finalen, og vi ser litt på hvem vi ser på som favoritter. Selv om Arsenal og Atletico Madrid skiller seg ut kimser vi ikke av de andre.

Arsenal


Etter å ha falt fullstendig fra i kampen om topp fire i Premier League er Europa League den siste muligheten for The Gunners til ikke å måtte kalle sesongen 2017/18 for fullstendig krise. Det har ingenting å tjene på å kaste alle krefter inn i Premier League, selv om de må sørge for å holde et Burnley som kommer faretruende nær på avstand. Kommer nok til å gå til semifinalen etter å ha slått CSKA Moskva 4-1 hjemme, men forsvarsspillet kan komme til å felle dem i semifinalen eller finalen.

Atletico Madrid

Det er ingen tvil om at laget fra den spanske hovedstaden er store favoritter sammen med laget fra den engelske hovedstaden. Det som kanskje først og fremst skiller de to er hva det står om i ligaen, og dermed hvilke andre tanker de har i hodet. Mens Europa League er det eneste som kan hindre Arsenals sesong i å ende med å bli kalt elendig har Atletico Madrid skjebnen i enge hender hjemme i La Liga. De ligger håpløst langt bak Barcelona, men med fire poeng ned til Real Madrid på fjerdeplass og tre poeng ned til Valencia kan de komme til å oppsummere sesongen som en suksess uansett hva som skjer i Europa League. De kommer heller ikke til å være avhengige av Europa League for å kvalifisere seg for Champions League, noe som kan føre til at de demper fokuset på Europa noe. I kveld har de en tomålsledelse før bortekampen mot Sporting Lisboa.

Lazio


Det italienske hovedstadslaget er nok den sterkeste outsideren i kvartfinalene. Valon Berishas RB Salzburg, som slo ut Dortmund i forrige runde, er motstanderen i Østerrike i kveld. Lazio kommer til denne kampen med en ledelse på 2-4, men vi har ikke altfor vanskelig for å se for oss at Salzburg skal klare å score to mål og gå videre på bortemålsregelen. Om så ikke skjer kan Lazio komme til å overraske både Atletico Madrid og Arsenal i en eventuell finale, selv om de kommer til å være veldig store underdoger. Vi må huske at de har litt å tenke på utenfor Europa League også. I Serie A ligger Lazio på tredjeplass med 60 poeng. Det er like mange som Roma og ett mer enn Inter. Og det er nettopp hovedrival Roma de skal møte i helgens serierunde, mens det er Inter som skal stå på motsatt banehalvdel i sesongens aller siste kamp. Det store spørsmålet er om ikke Lazio må ha et hovedfokus andre steder enn i Europa League.

Similar Posts