4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Mens Rosenborg går for full maskin mot gull i Eliteserien 2018 er det hele allerede avgjort i kvinnenes toppserie. Den siste serierunden ble spilt på søndag, og mens Rosenborg nok blir den ikke overraskende vinneren på herresiden er det kanskje enda mindre overraskende at det er Lillestrøm som tok gullet på kvinnesiden.

Tatt gull siden 2013

For mens Lillestrøms herrelag har blitt henvist til bunnstriden av Eliteserien 2018 har Lillestrøms kvinnelag blitt totalt dominerende i norsk toppfotball. Sist gang en annen klubb enn de gule tok gull var i 2013, da Stabæk kom på førsteplass med seks poeng mer enn sine fylkesrivaler. Lillestrøms kvinner er nok rett og slett Norges svar på Juventus, med sin posisjon som et lag som ikke bare dominerer i hjemlandet, men som også klarer å hevde Norges fotballære internasjonalt. I forrige sesongs Champions League kom de til åttendedelsfinalen, der de ble utslått av Manchester City. Vi utfordrer et norsk herrelag til å sikte seg inn mot en tilsvarende bragd!

Fantastisk margin

Det var ikke akkurat som om Norges dominerende lag hadde for hard konkurranse i kampen om tittelen. Med unntak av et tap for Røa og uavgjort mot Sandviken, som kom i henholdsvis runde nummer 20 og 21, vant Lillestrøm alle kampene gjennom sesongen. Da det kun gjensto tre kamper var det altså fremdeles en helt reell mulighet for at LSK ikke bare skulle kunne gå gjennom hele sesongen ubeseiret, men at de også skulle kunne gå gjennom sesongen med bare seire. Det laget de har bygger opp er intet mindre enn ekstremt imponerende.

Følg med på Champions League

Det er all grunn til å påpeke at det vil være verdt å følge med utover høsten, vinteren og våren mens klubbfotballen ellers tar pause. For det kommer også kamper i Champions League. Avaldsnes og Lillestrøm var Norges representanter i denne turneringen, men det er nå kun LSK igjen etter at Avaldsnes tapte 0-7 for Ada Hegerbergs Lyon i 16-delsfinalen, som tok sin femte tittel i Champions League forrige sesong. Men Lillestrøm er fremdeles med, og de er klare for kvartfinale etter at de slo ut Brøndby med 3-1 sammenlagt i forrige runde. Kvartfinalene skal trekkes den 9. november, og der kan alle møte alle. I tillegg til Lillestrøm finner vi Slavia Praha, Chelsea, Lyon, PSG, Bayern München, Wolfsburg og Barcelona i den potten. Som vi ser er det ikke akkurat det verste selskapet å være i, men vi må være forberedt på at trekningen blir vanvittig tøff uansett hvilket lag som trekkes ut. Men at det vil komme minst ett stort klubbnavn til Norge for å spille i løpet av sesongen, det kan vi være helt sikre på. Det er ikke hverdagskost å ha muligheten til å se Barcelona eller Bayern München i Norge, så det vil lønne seg å holde øynene åpne om du er interessert i toppkamper på kvinnesiden. Det er nok ikke mange som levner Lillestrøm for store sjanser til å ta den fineste pokalen, men muligheten til å gå videre har de definitivt.

Similar Posts