4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Mens Island er Europas store positive overraskelse er Bayern München sin åpning av Champions League og Bundesliga 2017/18 blant de aller mest negative. Etter landslagspausen kommer det en ny runde, og vi får se om et trenerbytte hjelper dem.

Skal vinne

Det sier sitt når ett tap på syv kamper anses som dårlig innsats. Sammen med to uavgjort og et veldig pinlig tap for PSG i Champions League ble det imidlertid for mye for fansen og ledelsen i Bayern München. Carlo Ancelotti måtte gå, og inn kom Jupp Heynckes til sin tredje periode som trener for klubben. Han har vært pensjonist siden han forlot Bayern München i 2013, men tilstanden slik den er nå kunne han tydeligvis ikke se på. Klokken 15:30 på lørdag skal de møte Freiburg som ligger på 15. plass av de 18 lagene som er i Bundesligaen. Med en Robert Lewandowski som kommer tilbake med toppscorertittelen i EM-kvalifiseringen sikret bør dette bli lett. Hvis ikke er det noe veldig galt som har skjedd i Bayern München.

Toppkamp på kvelden

Det er dog ingen grunn til å gi Bayern München all oppmerksomhet denne lørdagen, for på kvelden er det et riktig saftig oppgjør som skal spilles på Signal Iduna Park. Serieleder Dortmund, som fremdeles er ubeseiret, skal ta imot det forhatte RB Leipzig. Bortelaget har ikke gjort det bedre enn at de nå ligger på fjerdeplass bak Hoffenheim, noe som nok ikke står helt i stil med ambisjonsnivået deres. Et tap for Dortmund, som er mer enn bare litt sannsynlig, vil kunne sende dem enda lenger ned på tabellen om det går bra med Hannover, Augsburg eller Gladbach.

Toppkamp på ettermiddagen

Men det er også en toppkamp som spilles før denne. Allerede nevnte Hoffenheim og Augsburg skal nemlig møtes klokken 15:30. Mens Hoffenheim ligger på tredjeplass med 14 poeng ligger Augsburg på sjetteplass med elleve. Begge lag overrasker i sesongåpningen, og om vi får en vinner her vil vi ha et lag som kan være strålende fornøyd med det som har skjedd i sesongåpningen. Hoffenheim er nok favoritter, men her er det ingenting annet enn en kjedelig kamp som kan overraske oss.

Jarstein bør prestere

For Rune Allmenning Jarstein og resten av Hertha Berlin har ikke sesongåpningen vært altfor god, særlig når vi ser den i forhold til det de presterte i fjor. Etter syv runder ligger de på 10. plass, og de har gått på et veldig overraskende tap mot Öresunds FK i Europa League. Denne helgen skal de møte et annet lag som heller ikke har noen grunn til å anse seg som særlig fornøyde med det som har skjedd i sesongåpningen, nemlig Schalke. Med tre tap, en uavgjort og tre tap ligger de nå rett over Hertha Berlin på tabellen. Kun et poeng skiller de to, men både uavgjort og tap vil for begge klubber bety at sesongen har startet veldig dårlig. Vi kan med andre ord regne med at minst én klubb vil være skuffet etter lørdagens kamp, som starter klokken 15:30.

Similar Posts