4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Det er kanskje 17. mai som er Norges nasjonaldag, men for fotballfolket er 16. mai en vel så viktig dag. Da spilles det nemlig full runde med alle lagene i de to øverste divisjonene, og oppsettet er slik at det blir mange rivaler som møtes. Her gir vi deg noen av de mest spennende kampene som skal spilles i dag. Med unntak av Tromsdalen – Levanger, som begynner klokken 16:30, har alle kamper i OBOS-ligaen og Eliteserien avspark klokken 18:00.

Best i nord

NFF har gitt oss en gave med å sette opp et derby der vi skal få se Bodø/Glimt og Tromsø konkurrere om hvem som er Nord-Norges aller beste lag. Kampen spilles på Aspmyra, men historien viser at det ikke nødvendigvis er noe Gutan skal være altfor redde for. Bodø/Glimt er som kjent nye i Eliteserien denne sesongen, mens Tromsø klarte seg på tross av det virkelig hadde sett mørkt ut etter den første halvdelen av sesongen. Før denne kampen ligger de gule på 13. plass, men det er bare to poeng opp til de gule og hvite.

Stavanger mot Sandnes

Viking er som kjent nye i OBOS-ligaen denne sesongen, mens Sandnes Ulf har vært der nede i noen år etter et kort opphold i Eliteserien. Det betyr på ingen måte at det er noen stor forskjell på disse lagene. For mens Viking bare har spilt seg lengre og lengre ned i gjørma de siste årene har Sandnes Ulf virkelig etablert seg som et av OBOS-ligaens topplag, og det er nok kun et spørsmål om når opprykket kommer. Før kveldens kamp er det bare ett poeng som skiller Viking på andreplass fra Sandnes Ulf på tredjeplass. Kanskje det kan bli noe så sjeldent som liv og god stemning på SR-Bank Arena i Stavanger?

Kamp om å være med

Når Mjøndalen skal møte Ull/Kisa kan vi ikke akkurat si at det er en kamp mellom to rivaler, men det er likevel en kamp mellom to klubber som kjemper for det samme. For ingen av dem har nok noe særlig håp om et direkte opprykk, men å komme inn i playoffsonen og kanskje ta veien opp til toppen via bakveien er noe de begge definitivt har evnene til å gjøre. Derfor kan kampen i Nedre Eiker meget godt vise seg å bli en sekspoengkamp. Det vet selvsagt begges supportergruppene meget godt.

Sentrum mot forstad

Selv om den geografiske avstanden mellom Vålerenga og Stabæk ikke er veldig stor så har det blitt ganske stor avstand mellom de to på tabellen. Ingen av dem regner nok den andre som sin argeste konkurrent, men en sterk rivalisering er det der likevel. Nå kjemper Vålerenga en kamp om å kunne være med i toppen og kanskje komme seg ut i en kvalifisering til spill i Europa, mens Stabæk nok har mer enn nok med å komme seg vekk fra nedrykkssonen. Med en borteseier her vil de kunne ta noen veldig deilige steg oppover på tabellen, mens et tap kan føre til at Vålerenga brått kommer langt bak.

Similar Posts