4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Kamp om kvartfinale

Selv om Europa League ikke er det aller mest høythengende trofeet på den europeiske fotballhimmelen, kan det bety en enorm forskjell for flere av lagene som spiller åttendedelsfinale i kveld. Vi ser en rekke gode lag som av ulike grunner har havnet på det nest høyeste nivået, men ingen av dem er noe å kimse av. Her ser vi på de mest spennende kampene som skal spilles i kveld.

Kan redde Wengers rykte

Mange mener å vite at mer og mer tyder på at dette vil bli Arsene Wengers siste sesong som manager for Arsenal. Om det skulle vise seg å stemme vil Europa League være hans aller siste til å ta en tittel med Arsenal, og det i seg selv vil nok veldig mange unne ham. Arsenal har en veldig god start før kveldens kamp hjemme mot AC Milan. På San Siro i forrige uke vant The Gunners 0-2, noe som betyr at du vil få veldig god odds på Milan videre. Selv om denne sesongen ikke ser ut til å bli en stor suksess for AC Milan kan vi dog regne med at de vil bli sterkere neste sesong. Kampstart fra Emirates er klokken 21:05.

Hvor langt kan Dortmund falle?

Denne sesongen har vist ganske tydelig at Dortmund ikke lenger er det laget Jürgen Klopp bygget dem opp til å bli. For fem år siden spilte de finale mot Bayern München i Champions League. Denne sesongen tapte de med glans i gruppespillet og har nå 21 poeng opp til Bayern München i Bundesliga. Det ser ikke altfor bra ut før kveldens bortekamp mot Salzburg heller. Valon Berisha, som var den av Berisha-brødrene som valgte å fortsette sin landslagskarriere med å spille for Kosovo, satte inn to mål i den kampen, noe som ga østerrikerne en seier på 2-1. Klokken 21:05 i kveld er det avspark på Red Bull Arena i Salzburg.

Ryker Lazio i Kiev?

Om Dortmund har forfalt, er det samme tilfelle for alt annet enn Juventus i italiensk fotball. Heller ikke Lazio er noe unntak fra den regelen. De lyseblå ligger nå på fjerdeplass, som er den første plassen som ikke gir rett til spill i Champions League. Likevel skulle vi to at de hadde klart å vinne hjemme mot Dynamo Kiev, men i forrige runde så vi at det ikke var tilfellet. Det ble 2-2 på Olimpico, og vi skal på ingen måte frata ukrainerne noen ære for et slikt godt resultat. Og når vi skriver «ukrainerne» så mener vi faktisk akkurat det. Om du har fordommer som sier at Dynamo Kiev er en nyrik klubb som stiller med en drøss av brasilianere må du tro om igjen, for i kampen i Roma var åtte av elleve spillere i Dynamo Kievs startoppstilling ukrainere. Ungareren Kadar, kroaten Pivaric og polakken Kedziora var de tre eneste utlendingene. Klubbens 27 år gamle egenutviklede stjerne Denys Garmash fikk et rødt kort i forrige kamp og kommer dermed ikke til å rekke denne. Avspark på Olympiastadion er klokken 19:00 i kveld.

Similar Posts