4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

I går kveld fikk vi se Bayern München gjøre akkurat det vi forventet av dem da de slo Besiktas 5-0 på hjemmebane etter at tyrkerne hadde stått godt imot i 43 min. Dette var den første gangen Besiktas hadde kommet lengre enn til gruppespillet, men etter bare 16 minutter fikk de en utvisning på forsvareren Domagoj Vida. I London ble det 1-1 mellom Chelsea og Barcelona etter en utligning av Lionel Messi. I kveld får vi to veldig åpne kamper; en i det sørlige Spania og en i Ukraina. Det spilles også en vesentlig hengekamp i La Liga.

Til Sevilla

Manchester United kom på førsteplass i sin ikke altfor utfordrende gruppe, som inneholdt CSKA Moskva, Benfica og Basel. Derfor var det blant toerlagene de måtte få motstander, og ved å unngå Bayern München, Real Madrid og Juventus må vi kunne si at de var ganske heldige med å trekke et Sevilla som kom på andreplass bak Liverpool. For hjemmelagets del ser plassen i neste års Champions League ut til å være i alvorlig fare, for i La Liga ligger de nå på femteplass med seks poeng opp til et Real Madrid som altså skal spille hengekamp i kveld. Her er United favoritter.

Østeuropeisk mulighet

Det ville mildt sagt ha vært en overdrivelse å si at de østeuropeiske klubbene har utmerket seg i Champions Leagues historie. Steaua Bucuresti sin seier i 1986 og Røde Stjernes i 1991 er de eneste titlene regionen har tatt. Det kommer nok ikke til å bli østlig seier i år heller, men i Shakhtar Donetsk har regionen en mulighet til i det minste å utmerke seg på en positiv måte. Når det sto om alle gruppemesterne er de nok ganske fornøyde med å skulle møte Roma i åttendedelsfinalen, samtidig som laget fra Den Evige Stad nok også er ganske fornøyd med å ha fått ukrainsk motstand. I Serie A ligger Roma på tredjeplass med ett poeng ned til byrival Lazio og 15 (!) poeng opp til Juventus på andreplass. I Ukraina ligger kvelden hjemmelag på førsteplass med tre poeng ned til hovedrivalen Dynamo Kiev, som har en hengekamp å gå på. Å peke ut en klar favoritt for denne kampen er vanskelig. Vi tror ukrainerne vil ta seieren i denne kampen, og dermed også utnytte det utgangspunktet til å komme til kvartfinalene.

Hengekamp for Real Madrid

Mens Sevilla og Barcelona er opptatt med Champions League bruker Real Madrid altså denne midtuken til å spille hengekamp mot Leganes. De bør komme til denne kampen med en selvtillit som er på vei opp etter å ha fulgt opp seieren mot PSG med å slå Real Betis 3-5 på bortebane. Med en seier vil de også komme to poeng foran Valencia og dermed ligge på tredjeplass. I hjemlig liga er det nok pallplass som må bli målet deres denne sesongen, selv om de syv poengene de kan komme til å ligge bak sine byrivaler i Atletico etter denne kampen overhodet ikke er umulig å ta igjen.

Similar Posts