4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Noen helger er ekstremt spennende, mens andre ikke byr på så mange toppkamper overhodet. Denne helgen er definitivt ikke blant de sistnevnte. Fra England, Spania, Tyskland og Italia vil det spilles seks ekte toppkamper i løpet av lørdag og søndag. Det beste av alt er at det bare er to av dem som går omtrent samtidig, så vi kan virkelig sette alt fokus inn på den kampen vi ser.

Leipzig – Dortmund

En av de store kampene spilles i Bundesliga. I den grad det var noen som seriøst trodde at noen andre enn Bayern München kunne ha vært en utfordrer til gullet denne sesongen, var det gjerne disse to lagene som ble nevnt. Vi ser nå at ingen er i nærheten av å spille om gull, men det er derimot en veldig tett kamp om å komme til Champions League 2018/19. RB Leipzig har nå falt ned på sjetteplass, mens Dortmund stadig ligger på andreplass. Likevel er det kun tre poeng som skiller disse to. Kampstart lørdag klokken 18:30.

Serie A

Det er italienerne som gir oss den største mengden toppkamper denne helgen. Tre av de seks store kampene spilles i carbonaraens hjemland. Det begynner klokken 18:00 på lørdag, når SS Lazio skal ta imot serietoer Juventus hjemme på Olimpico. Juventus ligger på andreplass med fire poeng opp til Napoli med en kamp mindre spilt, så de er avhengige av å plukke alle trepoengerne så lenge de blåkledde gjør det samme. Lazio ligger for øyeblikket på tredjeplass med ett poeng ned til Inter og to poeng ned til Roma. Juventus har også en kamp mot Tottenham på onsdag å tenke på, så det er slett ikke sikkert at de vil ta med seg tre poeng herfra. Napoli og Roma skal møtes senere på kvelden. Klokken 20:45 går de to klubbene ut på serielederens hjemmebane. Om Juventus avgir poeng mot Lazio vil Napoli vite at de har muligheten til å komme et hestehode foran, mens Roma vil ha muligheten til å frata sine naboer plassen som gir kvalifisering til Champions League dersom Lazio har tapt. På søndag klokken 20:45 er det klart for et av verdens aller mest kjente derbyer, nemlig Milan – Inter. Inter ligger på fjerdeplass, mens Milan etter den dårlige åpningen er ubeseiret siden lille julaften.

England og Spania

Før derbyet i Milano har vi to toppkamper fra England og Spania å få med oss. Klokken 16:15 skal ligaleder Barcelona ta imot andreplasserte Atletico Madrid. Denne kampen vil avgjøre om vi kan få ny spenning i kampen i om gullet i La Liga. Om Atletico skulle vinne vil det kun være fire poeng som skiller de to, mens en seier for Barca nok vil drepe all spenning. Klokken 17:00 tar Manchester City imot Chelsea på Ethiad Stadium. For City gjelder det som kjent bare å fortsette å styre kontrollert mot tittelen, mens Chelsea må kjempe knallhardt om en plass i Champions League. Om Tottenham slår Huddersfield hjemme på lørdag vil et eventuelt tap for Conte og spillerne bety at det er fem poeng opp til fjerdeplassen. Det kan bli veldig tungt for dem å ta igjen.

Similar Posts