100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Hver helg er en fest for fotballfolk, men noen helger har mer å by på enn andre. Denne helgen var en av de som virkelig kunne gi oss noe, med virkelig store kamper begge dagene. Og alle kampene leverte det vi vil ha.

Niko Kovac bør svette

Den første virkelig store kampen helgen kunne by på kom på lørdag, da Dortmund skulle få besøk av Bayern München på Signal Iduna. Bayern München ligner ikke det laget vi hadde forventet at de skulle være for tiden, mens Dortmund på mange måter har begynt å hente seg inn igjen etter å ha falt kraftig i noen sesonger. Rammen rundt denne kampen var herlig, med et Dortmund som skulle beskytte tabelledelsen mot laget som er det totalt dominerende i tysk fotball. Til pause trodde vi at ting gikk tilbake mot normalen, da Robert Lewandowskis mål sørget for å gi Bayern ledelsen med 0-1. Men slik skulle det ikke gå. Etter to mål med fire minutters mellomrom ledet Bayern München 1-2 etter 53 minutter, og det målet ble fulgt opp av en periode med noen utrolige sjanser for Dortmund. Til slutt fikk de gule inn 2-2, og det ble fulgt opp med 3-2 seks minutter senere. Dortmund har nå tabelltoppen, og ned til Bayern München på femteplass er det nå syv poeng.

Manchester er blått

Derbyet de fleste fotballinteresserte nordmenn gledet seg mest til var selvsagt i Manchester. Vi kan nok slå fast at den kampen bekreftet at Manchester nå har blitt en blå by. I tillegg til at de nå ligger 12 poeng over United var City helt overlegne gjennom kampen, selv om det var spenning helt inn til det 86. minutt etter Martials redusering til 1-2 i det 58. minutt. Den spenningen forsvant dog med Ilker Gundogans scoring til 3-1, som også ble sluttresultatet. I likhet med Bayern Münchens Niko Kovac bør nok ikke Jose Mourinho føle seg altfor trygg på jobben sin. Det er nå syv poeng opp til Tottenham på fjerdeplass, og risikoen for at vi vil få et Champions League uten Manchester United neste sesong er absolutt til stede. Det vil selvsagt gjøre vondt for Uniteds supportere, og det som kan gjøre det enda verre er at det er gode muligheter for at det er Manchester City som kommer til den turneringen som regjerende mestre. De er også favoritter i Premier League akkurat nå, og har fått en luke på to poeng ned til Liverpool.

Åpent i superclasico

Kampene som spilles i finalen av søramerikanske Copa Libertadores, som går over to kamper, kalles århundrets kamper. Det er det gode grunner til. Hatet mellom Boca Juniors og River Plate er intenst. Den første av de to kampene ble spilt på søndag, og den endte med 2-2. I finalen telles ikke bortemål, så det hele er dermed vidåpent. Siste kamp skal spilles 24. november klokken 21:00. For å varme opp til den kan du prøve deg på denne quizen om hvilke spillere som har spilt for hvilke av lagene. Det kan bli lenge til neste gang vi får kampen med denne rammen, så dette bør du få med deg videre.