4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Engelsk Premier League skal bli 24 runder gammel denne helgen, og denne runden kommer i all hovedsak til å foregå på lørdag. Denne helgen er det nemlig kun en søndagskamp, noe som betyr at vi får mye å følge med på klokken 16:00 på lørdag.

Chelsea åpner runden

Men runden åpner som vanlig klokken 13:30. Denne helgen skal Chelsea komme ut på The American Express Community Stadium for å møte Brighton. Hjemmelaget er fremdeles et av lagene som er i faresonen i kampen mot å rykke ned fra Premier League 2017/18 med kun tre poeng ned til Stoke på 18. plass. En hjemmeseier her ville være overraskende. For Chelsea er det livsviktig å plukke trepoengere i kamper som dette, for om de begynner å slurve i kamper som dette kan de fort miste den fjerdeplassen de nå ligger på.

Arsenal tilbake i kampen

Selv om kampen om å komme til Champions League 2018/19 ikke er helt ute for Arsenal, ser det mørkere og mørkere ut for hver runde. Forrige runde ble det som kjent bortetap for Bournemouth, og klokken 16:00 på lørdag er det en hjemmekamp mot Crystal Palace som står for tur. Etter at Roy Hodgson overtok som manager for ørnene har de gjort det veldig godt. Klubben som så fortapt ut i midten av oktober ligger nå på 12. plass på tabellen og kan veldig godt komme til å ta poeng fra Arsenal. I så fall vil nok The Gunners sine supportere føle at det er en virkelig krise i klubben.

Manchester United henger i

Selv om marginene er små ser Manchester United ut til å ha bitt seg godt fast i andreplassen på tabellen. Før denne runden ligger de tre poeng foran Liverpool og Chelsea på de påfølgende plassene, men det er seig motstand som venter dem. De skal nemlig til Turf Moor for å møte det som er en av sesongens store overraskelser, nemlig Burnley. De vinrøde har nå kun fem poeng opp til Arsenal på sjetteplass, og man bør ikke se bort ifra at de kan komme til å ta igjen et underpresterende The Gunners i løpet av sesongen.

To på rad for Manchester City?

Forrige runde fikk vi se det tapet som sørget for at Arsenal i det minste kan være trygge på at de også etter denne sesongen vil være det eneste laget siden 1890 som har gått ubeseiret gjennom en hel sesong. Et tap for Liverpool er forståelig, men det spørs om det vil bli to på rad når Newcastle kommer på besøk på Ethiad Stadium klokken 18:30 på lørdag. Det er lite som tyder på det. Nyopprykkede Newcastle har kun tre poeng ned til Stoke på 18. plass, og det er flere som har påstått at Newcastle ser så svake ut at det fort kan bli en ny sesong i Championship på dem neste sesong. For City sin del gjelder det å opprettholde avstanden ned til de andre på tabellen, og ved å konsentrere seg om å ta trepoengere i kamper som dette kan de viktigste støtene settes inn mot Champions League.

Similar Posts