4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Helg betyr ny runde med fotball, også i Spania. Primera Division går denne helgen inn i sin syvende runde, og det er flere gode og spennende kamper som skal spilles. Spørsmålene man stiller seg er selvsagt om Real Madrid kan begynne å klatre og om Barcelona opprettholder seiersrekken.

Sevilla – Malaga

Selv om Sevilla åpnet sesongen med et dårlig resultat da de kun spilte 1-1 hjemme mot Espanyol har de kommet seg opp på en respektabel tredjeplass etter seks runder, kun slått av Atletico Madrid og Barcelona. Det ble dog sesongens første tap i forrige runde, da de tapte 2-0 borte mot Atletico Madrid. Det er ikke noe vi skal bruke mot dem, og det er i alle fall ikke noe argument for å påstå annet enn at de er skyhøye favoritter før denne kampen. Malaga har kun tatt ett eneste poeng i løpet av sesongåpningen. Det plasserer dem på nest siste plass, kun bedre enn Alaves med null poeng. Kampstart er lørdag klokken 16:15.

Leganes – Atletico Madrid

Hjemmelaget er blant de mest positive overraskelsene denne sesongen. Mens de i fjor kom på 17. plass og altså så vidt klarte å berge plassen i Primera Division har de åpent årets sesong med tre seire, en uavgjort og to tap. Det gir dem ti poeng, en sum som er god nok til å plassere dem på syvendeplass. Atletico Madrid kommer til denne kampen med et utrolig surt tap for Chelsea i sekken. På hjemmebane tapte de på overtid av overtiden på onsdag i det Michy Batshuayi scoret på det siste touchet på ballen i løpet av kampen. Men med fire seire og to uavgjort har de grunn til å smile over det som skjer i ligaen. Andreplassen vil de nok holde også etter denne kampen, men å ta igjen Barcelona i løpet av runden er rett og slett umulig. Avspark lørdag klokken 20:45.

Valencia – Athletic Bilbao

Baskerne har ikke åpnet sesongen så godt som vi vet at de kan. De har vunnet to, tapt to og spilt to uavgjort. Det er ikke bedre enn at det gir dem en 11. plass, noe det neppe er mange av dem som synes er godt nok. Valencia bør på sin side være meget fornøyde. Laget som var blant Europas store klubber på begynnelsen av 2000-tallet har falt hardt de siste ti årene, men i starten av Primera Division 2017/18 ligger de faktisk på fjerdeplass. De er også et av tre lag som er ubeseiret så langt. Kampstart lørdag klokken 18:30.

Real Madrid – Espanyol

Kongens lag er altså i problemer etter seks kamper. De har kun vunnet halvparten av dem, og det er kun godt nok til å gi dem en sjetteplass. Denne dårlige starten må de rette opp fort som fy, for det kan i praksis bli for sent å ta igjen Barcelona før de vet ordet av det. Barca ligger nå syv poeng foran rivalene sine, og det bør bekymre Real Madrid sine supportere stort. Den gode prestasjonen de viste frem mot Dortmund i Champions League kan dog være et tegn på at bedringen nå kommer. Kampstart søndag klokken 20:45.

Similar Posts