4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

I Eliteserien og i OBOS-ligaen er det nå henholdsvis tre og to kamper igjen å spille. Som med alle andre ligaer er det selvsagt topplagene som får mest oppmerksomhet, men mens de fleste nå ser veldig få muligheter for noe annet enn gull til Rosenborg er det hele langt mer åpent på nivå to. Om det er dramatikk i toppen som tiltaler deg aller mest, da er det nok OBOS-ligaen du skal prioritere de kommende rundene.

Rosenborg tar det

Alle visste hva som sto på spill da Bergen by fikk trøndersk besøk denne søndagen. Med seier ville de ha inntatt tabelltoppen med ett poeng mer enn Rosenborg, og da ville nok Bergen by de tre neste ukene ha blitt uvanlig stille på grunn av en befolkning som ville ha holdt pusten i spenning. Men dessverre for bergenserne gikk det stikk motsatt, og man kunne føle skuffelsen på stadion da Mike Jensen satte inn 0-2 for Rosenborg etter bare 16 minutter. Spenningen Deyver Vega ga oss ved å sette inn 1-2 etter 48 minutter gjorde andre omgang meget spennende, men det er nok ingen trøst for Bergen by. Rosenborg ligger nå fem poeng foran Brann, noe som betyr at de kan komme til å kunne feire gull allerede etter neste runde dersom Brann avgir poeng. Hvis du vil sette en liten sum på en stor odds er det å satse på Brann som seriemester et godt alternativ nå – men ikke forvent tilbakebetaling.

Aalesund skuffet

På det nest øverste nivået har vi derimot alle forutsetninger for et spenningsløp av de sjeldne. Selv om det selvsagt er stas å komme på førsteplass på tabellen så vet vi alle at det er topp to som teller, for da kommer man rett opp til Eliteserien. Få steder er forskjellen mellom en andre- og en tredjeplass større enn i OBOS. Og i den sammenhengen sviktet Aalesund noe aldeles fryktelig denne helgen. De skulle møte et Sogndal som lenge var med i kampen om direkte opprykk, men som nå helt sikkert kommer til å ende på playoff. Med 2-0 på Fosshaugane ligger Aalesund nå på tredjeplass. De trodde nok at det gikk delvis deres vei i Stavanger, men da Tommy Høiland scoret for Viking på overtid klatret siddisene opp på førsteplass. Mange er frustrerte på Nordvestlandet nå.

Mjøndalen i posisjon

Men Mjøndalen spilte verken i helgen eller i går. De skal i kveld reise til Hamar for å møte et HamKam som fremdeles har en viss mulighet til å komme på playoffplass. Med kun ett poeng opp til Viking er de i en alle tiders posisjon til å sikre seg opprykk til Eliteserien, noe Vegard Hansen selvsagt er godt klar over. Med seier vil mjøndølingene ligge på førsteplass med to poengs klaring ned til siddisene, noe som vil gjøre hele Mjøndalen klar til en kjempefest på søndag. Da har de nemlig hjemmekamp mot nettopp Viking, og opprykket kan bli et faktum med en kamp igjen å spille.

Similar Posts