4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Etter en god pause er det nå på tide å starte opp igjen med fotball på det nest øverste nivået. OBOS-ligaen sparkes i gang igjen den 22. juli, det vil si denne lørdagen. Vi vil få se noen ekstremt spennende kamper denne helgen, for denne gangen er det mange lag som er i direkte konkurranse om de samme plassene som skal møtes.

Bodø/Glimt-Ranheim

Vi går rett på en kamp mellom hjemmelaget på førsteplass og bortelaget på andreplass. Nordlendingene har vært et hestehode foran de øvrige opprykkskandidatene hele sesongen, og dette kan fort bli kampen som virkelig sender dem så langt foran de øvrige at det vil bli vanskelig å se hvordan noen vil kunne holde følge. Syv poeng skiller Bodø/Glimt fra Ranheim. Med en seier vil altså de gule kunne ligge ti poeng foran neste lag på tabellen, avhengig av hvordan Start gjør det mot Kongsvinger. Med seier til Ranheim vil det dog være stor spenning knyttet til toppkampen nok en gang. Fire poeng er ikke en avstand man skal være trygg på.

Sandnes Ulf-Mjøndalen

Dette er en knallhard kamp for playoff. Vegard Hansens brukledde menn innehar i skrivende stund sjetteplassen, som er den siste som gir playoffspill og opprykk til det øverste nivået i norsk fotball. Det er kun målforskjellen som holder dem på den plassen, for rett under dem ligger Tromsdalen som også har 22 poeng. Sandnes Ulf har et litt større pusterom enn Mjøndalen, da de ligger på fjerdeplass med 27 poeng. For Sandnes Ulf er dette en kamp mellom himmel og helvete. Med en seier kan de potensielt komme seg opp på direkte opprykksplass, men med tap vil de ligge faretruende nær muligheten til å have utenfor hele playoffsonen.

Start-Kongsvinger

For hjemmelaget er dette en god mulighet til å komme opp på andreplass, og dermed ligge an til direkte opprykk dersom Bodø/Glimt skulle komme til å vinne mot Ranheim. For Kongsvinger er kampen ekstremt viktig. Denne sesongen har de vært oppe og prøvd å komme skikkelig inn i kampen om playoffplass, men de har nå kommet et lite stykke bak. Fra Kongsvinger på tiendeplass er det nå fem poeng opp til Mjøndalen på sjetteplass, og en seier for Kongsvinger sammen med et tap for Mjøndalen vil altså sette dem betydelig nærmere denne sonen.

Tromsdalen-Arendal og Åsane-Levanger

Dette er to kamper der det ene laget trenger de poengene de kan få for å komme seg ut av bunnstriden mens det andre laget trenger poengene for å holde seg på playoffplassen. Arendal er laget som ser fortapt ut i bunnen av divisjonen. Med ni poeng er det syv poeng opp til første trygge plass, mens det kun er målforskjell som lar Åsane ligge på den første nedrykksplassen. Levanger, Tromsdalen og Mjøndalen har alle 22 poeng. Levanger opptar femteplassen. Både Tromsdalen og Levanger er nødt til å vinne denne kampen for å fortsette å henge med, men seier er altså ikke noe mindre viktig for Arendal og Åsane. Denne runden i OBOS-ligaen ligger altså an til å bli en av de aller viktigste i løpet av hele sesongen.