4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Denne helgen ble den andre runden av Eliteserien 2018 spilt – i alle fall deler av den. Til tross for at vi fikk noen gode kamper ble også denne runden skammelig preget av utsettelser på grunn av dårlig vær. Tre kamper ble denne gangen utsatt. Dette kan igjen skape en debatt om tidspunktet for Eliteseriestart i Norge.

Ranheim har fremdeles ikke debutert

I den delen av Trondheim som har et hjerte som først og fremst banker for Ranheim har de lenge gledet seg til debuten i Eliteserien, men den må de stadig vente på. I den første runden ble kampen mot Brann utsatt kort tid før avspark. Denne søndagen skulle Sandefjord – Ranheim ha blitt spilt, men også den ble utsatt på grunn av dårlige baneforhold. Heldigvis slapp både spillere og supportere å vente til rett før avspark med å få nyheten denne gangen, for denne kampen hadde blitt utsatt allerede den åttende mars. Siden det nå er landslagspause må Ranheim altså vente til andre april med å få sin debut i Eliteserien. Stabæk – Start ble også utsatt samme dag.

Tromsø – Godset også utsatt

En kamp som skulle ha vært spilt var Tromsø mot Strømsgodset. Lagene og supporterne var tilstede på stadion og klare for kamp, men de måtte til slutt gå skuffet hjem. Det var et kraftig snøvær i Tromsø, og begge lags trener og kaptein var enige i at kampen ikke kunne spilles. Avgjørelsen ble tatt kun 15 minutter før kampstart. Aller kjedeligst er dette selvsagt for supporterne som hadde reist fra Drammen til Tromsø for å se kampen.

Fem kamper ble spilt

Men de utsatte kampene trenger ikke å ta all oppmerksomhet vekk fra de kampene som faktisk ble spilt. Runden ble åpnet med to kamper som begge endte 2-2. På Åråsen tok Lillestrøm imot Sarpsborg, mens Rosenborg også måtte klare seg med ett poeng hjemme mot Kristiansund. Det betyr at den regjerende seriemesteren nå står med kun ett poeng etter to runder, og de fleste utenfor Trøndelag håper nok at dette kan være et tegn på at vi vil kunne få en langt mer spennende sesong enn hva vi fikk i Eliteserien 2017. i de tre kampene som ble spilt på søndag fikk vi ingen uavgjort. Brann slo Bodø/Glimt 2-0 hjemme, Molde vant 0-1 i Haugesund og Vålerenga slo Odd 2-1 på Intility Arena i Oslo. Dette betyr at det etter to runder kun er Molde og Vålerenga som står med full pott, men Start og Brann har muligheten til å gjøre det samme dersom de skulle vinne sine hengekamper. Odd er det eneste laget som har tapt to av to kamper, mens Tromsø og Sandefjord stadig står med null poeng etter at deres kamper denne helgen ble avlyst.

Landslagspause

Etter kun to runder vil det allerede bli landslagspause i Eliteserien, noe som ikke akkurat utgjør noe sterkt argument for seriestart i mars det heller. Nå vil fokuset være på det norske landslaget den kommende uken, og etter at pausen er over vil OBOS-ligaen starte opp i tillegg til at vi fortsetter å se på Eliteserien.

Similar Posts