4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Selv om det nok er Champions League som vil få mest oppmerksomhet i kveld er det verdt å minne om at kvelden starter litt tidligere har hjemme. Fire av lagene som har hengekamper å gå på skal spille i kveld, noe som betyr at vi begynner med litt Eliteserie før vi går løs på Champions League. Begge kveldens kamper har avspark klokken 18:30.

Tromsø – Strømsgodset

To av lagene som kunne se ut som nedrykkskandidater i fjorårets første sesonghalvdel skal nå møtes nordpå for å forsøke å komme vesentlig bedre i gang med sesongen 2018. Det har gått litt bedre for drammenserne enn for nordlendingene så langt. Strømsgodset er fremdeles ubeseiret etter tre kamper, men de står kun med en seier. Det har gitt dem fem poeng og en foreløpig delt sjetteplass med et Rosenborg som har en kamp mer spilt. Med en seier i dag vil de dog klatre opp på andreplass og ligge og presse serielederne fra Molde. Tromsø har en seier og to tap, og om det fortsetter på den måten risikerer de å tilbringe mesteparten av denne sesongen også på nedrykksplass. De unngår den dog enn så lenge – før denne kampen ligger de på 12. plass med tre poeng.

Sandefjord – Ranheim

Etter seriedebuten fikk Ranheim det som nok var en veldig morsom uke der de kunne ligge over Rosenborg på tabellen. Men med tap i forrige runde ble de sendt ned til det stedet på tabellen vi nok har lettere for å se for oss at de vil tilbringe sesongen, som er playoff-plassen. Men at de ligger over nedrykksstreken med færrest spilte kamper av alle er definitivt en god kompliment for Ranheim, og det som nok bør motivere både spillere og fans stort er at de med en seier vil klatre over Rosenborg på tabellen med en kamp mindre spilt. Sandefjord var verken fugl eller fisk forrige sesong og var hele tiden i god avstand til både topp og bunn. Det kan se ut som om hvalfangerne går mot noe lignende denne sesongen. Etter tre kamper sier statistikken en seier, en uavgjort og ett tap. Vi tror Sandefjord kan bli et traust og trygt lag de neste sesongene.

En helg å tenke på

De fire lagene har selvsagt også en ny runde til helgen å tenke på. Høydepunktet i det som for de fleste lag vil bli kamp nummer fem er nok at Vålerenga skal til Kristiansand for å møte Start. De gule sørlendingene er nok veldig ivrige på nok en gang å etablere seg i Eliteserien. På søndagen er det Sarpsborg – Brann som vil få mest oppmerksomhet. Østfoldingene ser enn så lenge ut til å følge opp den veldig gode fjorårssesongen og er fremdeles ubeseirede i Eliteserien 2018. Det er også bergenserne, som har en kamp ekstra å gå på. Når Rosenborg nå har fått en så dårlig start på sesongen øyner flere lag håp om virkelig å kunne være med å kjempe i toppen, og laget som vinner denne kampen vil definitivt føle at alt er mulig.

Similar Posts