4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Landslagsrunden er ikke helt ferdig enda. Både på mandag og tirsdag skal det spilles ekstremt spennende kamper som avgjør hvilke lag som kommer til VM, hvilke lag som fremdeles har muligheten og hvilke lag som definitivt ikke reiser. Her ser vi på noen av de mest spennende.

Syrisk håp

Det har ikke akkurat vært for mange gladsaker fra Syria dette tiåret. Men landslaget deres kan nå gi et hardt prøvet folk en mulighet til å ha noe fint, om enn lite viktig i den store sammenhengen, å se frem til. Den siste kampen i den asiatiske kvalifiseringen til VM i Russland skal spilles på tirsdag. Syria – Australia ble spilt i Malaysia på torsdag, og det tapre syriske landslaget fikk et straffespark i det 85. minutt som gav dem 1-1. Klokken 11 på tirsdag er det klart for returkampen, og laget som går videre fra denne vil møte laget som ender på fjerdeplass i den nordamerikanske kvalifiseringen, hvilket mest sannsynlig vil bli Panama.

Kun Kosovo gjenstår

For Island sin del gjorde den flotte seieren borte mot Tyrkia at de nå står med alt annet enn stortåa i VM-sluttspillet. Samtidig som islendingene vant i Tyrkia slapp kroatene inn et veldig sent mål hjemme mot Finland. Det sendte Island opp på tabelltoppen, og det eneste som kan hindre dem i å nå VM nå er om de ikke skulle klare å vinne hjemme mot et Kosovo som kun har klart å ta ett poeng i løpet av hele sin eksistens som selvstendig landslag. Aldri i verden om Island lar det skje, og vi drister oss allerede nå til å gratulere dem med VM-plass. Kampen spilles klokken 20:45 på mandag.

Inter-slavisk konkurranse

Samtidig skal Kroatia og Ukraina fra den samme gruppen møtes i Kiev. Dette er altså i realiteten en kamp om å komme på andreplass og dermed ha muligheten til å komme til VM via playoff. Begge lag har 17 poeng, men siden Kroatia vant 2-0 i Zagreb er det de som leder på innbyrdes oppgjør, noe som altså betyr at uavgjort er nok for dem. En hjemmeseier til Ukraina vil gi dem muligheten til å komme til VM via playoff, og med situasjonen som herjer øst i det landet vil en eventuell VM-deltagelse i Russland sette prinsippet om å holde politikk og idrett adskilt på en veldig kraftig prøve. Enn så lenge skal vi andre bare nyte spenningen og dramaet som vi får via en kamp som denne. Å peke ut en favoritt et ekstremt vanskelig, men på tross at hjemmefordelen til Ukraina har vi størst tro på Kroatia.

Øyderby

Men en av mandagens aller mest spennende kamper spilles i Cardiff. Da er det øyderby, med det selvstendige Irland som møter de britiske representantene fra Wales. Rammen rundt kampen er utrolig spennende. Wales ligger på andreplass med 17 poeng, mens Irland ligger på plassen under med 16 poeng. Poenglikhet er med andre ord ikke et tema etter denne kampen. I Dublin endte tilsvarende oppgjør, der Seamus Coleman ble stygt skadet, med 0-0. Dette blir gøy!

Similar Posts