4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Det var ikke så mye som kunne skje i gruppe A, men vi fikk likevel et skikkelig leven mot slutten av kvelden. I gruppe B var det nemlig litt av hvert som skjedde, og om Iran hadde scoret på sin siste sjanse hadde de vunnet hele gruppen. Alt i alt vet vi nå at Spania skal møte Russland, mens Portugal skal møte Uruguay. Det blir en tøff kamp for europamestrene. Også i kveld kan vi regne med mye spenning, for både i gruppe C og D kan veldig mye skje.

Hvem blir med Frankrike?

Det er kun to ting som er sikkert i gruppe C: Frankrike går videre, og Peru blir slått ut. Utover det kan det meste skje. Franskmennene topper gruppen med seks poeng, fulgt av Danmark med fire, Australia med ett og Peru med null. Uavgjort mellom Danmark og Frankrike vil bety at Frankrike vinner gruppen mens Danmark går videre, noe som har ført til noen spørsmål om vi kan komme til å se avtalt spill. Både Didier Deschamps og Åge Hareide har benektet dette, og det er tross alt ingen grunn til å tro noe annet. Verken Danmark eller Australia har imponert altfor mye, og begge vil nok slite med å vinne mot vinneren av gruppe D i åttendedelsfinalen, som etter all sannsynlighet vil bli Kroatia.

Selv om Danmark leder i antall poeng er det nok mulig å hevde at Australia har et lite momentum før denne runden, for å møte et allerede utslått Peru, som ikke har imponert altfor mye, er selvsagt en langt mer takknemlig oppgave enn å møte et Frankrike som mange ser på som en veldig god kandidat til å stikke av med hele trofeet. Mens andreplassen i denne gruppen altså etter all sannsynlighet skal møte Kroatia skal vinneren møte laget som kommer på andreplass i gruppe D. Og der er det stort sprik i hvilken type lag man kan komme over. Både Peru – Australia og Frankrike – Danmark har avspark klokken 16:00 norsk tid.

Mister vi Argentina?

Vi har tidligere lansert Jorge Sampaoli som en av trenerne som kan komme til å sette sitt preg på dette mesterskapet, men om han skal klare det er han nødt til å gjøre noe drastisk før kveldens kamp mot Nigeria. Argentina står nemlig med ett stusselig poeng etter å ha spilt uavgjort mot Island og tapt for Kroatia. Med dårligere målforskjell enn Island er det ikke engang sikkert at det vil holde å slå Nigeria, for om Island slår Kroatia kan nemlig vikingene likevel komme foran Argentina på tabellen. Nigeria vil nok gå inn i kampen mot Argentina med et defensivt fokus og satse mye på kontringer – om de skulle holde dem til uavgjort er nemlig sjansene meget gode for at nigerianerne kan gå videre til neste runde. Kroatia er uansett videre, noe som selvsagt er en stor fordel for Island. Legg forresten merke til at muligheten for en nordisk åttendedelsfinale mellom Island og Danmark er fullt til stede. Island – Kroatia og Argentina – Nigeria begynner alle klokken 20:00.

Similar Posts