4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

VM er over for denne gang, og det betyr at det er på tide å returnere til klubbfotballen og å se fremover mot en ny sesong. Det kan bli noen hektiske uker fremover, for det er nok fremdeles mange spillere som kan komme til å bytte klubb. Mest interessant av alt er kanskje den mulige dominoeffekten som nå kan ha blitt utløst.

Hva etterlater Ronaldo seg

Ronaldos overraskende overgang til Juventus har ikke bare etterlatt klubbens supportere i ekstase, den kan også godt etterlate seg en kjede av veldig store signeringer. Real Madrid kommer nok til å måtte hente inn en erstatning for portugiseren, men nøyaktig hvilken type signering vi kan forvente å se er mer åpent. Spørsmålet er om Ronaldo skal erstattes direkte eller om det hentes inn andre typer spillere. Vi har allerede vært inne på muligheten for at de helhvite spanjolene kan komme til å hente Harry Kane og Neymar, men av de to fremstår brasilianeren langt mer realistisk enn engelskmannen. Mens Harry Kane nettopp har skrevet under på en ny kontrakt med Spurs har det lenge vært nokså åpenbart at Neymar ikke nødvendigvis kommer til å bli værende lenge i Frankrike. Men hvordan Real Madrid går frem for å erstatte Ronaldo er tross alt bare ett skritt på veien – klubbene som mister spillere kommer også til å måtte erstatte.

Hazard hinter

For nå kommer det også sterke hint om flere spillere som kan komme til å ville dra bort. Den siste i rekken av slike hint er også det aller sterkeste, nemlig fra Chelseas Eden Hazard. Stort tydeligere enn det han gjør her kan det ikke sies, og spørsmålet er dermed nøyaktig hvor han skal. Ryktene som har koblet Neymar til Real Madrid har lenge vært sterke, og vi ser for oss en første kjedereaksjon Ronaldos overgang til Juventus utløser Neymars overgang til Real Madrid, som igjen utløser Hazards overgang til PSG. Hvordan Chelsea så skal erstatte Hazard er fremdeles langt mer åpent.

Et norsk stortalent

En annen person som kan komme til å skape noen overskrifter i sommer er Moldes Erling Braut Håland, sønn av tidligere Leeds-spiller (og dermed født i Leeds) Alf-Inge Håland. Det har nå blitt rapportert om veldig stor interesse for den 17 år gamle spissen, særlig etter at han scoret fire mål mot Brann i sommer. Juventus og Manchester United er blant lagene som visstnok skal være mest frempå, og det rapporteres om at Molde skal ha avslått et stort bud fra Juventus. Spørsmålet er om det beste for utviklingen til en 17-åring og for det norske landslaget er å dra ut i så tidlig alder, eller om det beste kanskje hadde vært å ta et år eller to til å i Molde for virkelig å komme seg opp. Martin Ødegaards store gjennombrudd lar tross alt vente på seg fremdeles, og det finnes de som mener at han hadde fått en bedre utvikling av å bli i Strømsgodset. Hva Håland lander på gjenstår fremdeles å se, men det blir spennende.

Similar Posts