4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Hvis du liker tette tabeller er La Liga et sted du bør følge med på for tiden. Fra Barcelona på førsteplass til Real Betis på 11. plass er det nemlig kun seks poeng som skiller, og mellom de to er det ingen steder der det skiller mer enn ett poeng mellom to tabellnaboer. Det betyr at vi kan få en spennende sesong på hoveddelen av den iberiske halvøya, dersom Barcelona ikke skulle komme til å stikke for langt ifra med en gang. Real Madrid har nemlig havnet bakpå allerede. Vi lader opp til El Classico med å se litt på situasjonen.

Som i fjor

I år som i fjor har Real Madrid hatt en stakkarslig åpning på La Liga, og også i Champions League har de gått på et veldig pinlig tap i Moskva. Julian Lopetgui har med andre ord ikke imponert stort i Madrid enn så lenge, og med tanke på måten han ble introdusert til klubben på og hvilke konsekvenser det fikk for hele landet er det nok mange av de som ikke holder med de hvite som ler godt av ham. Etter ni runder ligger Real Madrid på syvendeplass med 14 poeng, fire bak serieleder Barcelona. Tre tap har det så langt blitt, og vi blir ikke overrasket om det kommer til å komme flere.

Barca kan boltre seg

I fjor hadde Barcelona noe av det som så ut som konkurranse om tittelen, til tross for at de holdt seg på førsteplass gjennom hele sesongen og til slutt vant med en komfortabel margin på 14 poeng ned til Atletico Madrid. Så langt denne sesongen er listen lagt for at de kan gjenta det samme i år, kanskje i enda større grad enn i fjor. Rett bak dem ligger nemlig Espanyol og Alaves, begge med 17 poeng mot Barcas 18. Med all mulig respekt til de to nevnte så tror vi ikke at de vil kunne holde så tett følge med Barcelona gjennom sesongen. Det betyr at det kan bli opp til Sevilla og Atletico Madrid å gi oss den spenningen vi vil ha.

Ikke for imponerende

Men ingen av de ser altfor imponerende ut. Denne uken tapte de rød-hvite fra Madrid 4-0 borte mot Dortmund, et lag som ikke har igjen så altfor mye av det de hadde da de var virkelig gode for noen sesonger siden. Sevilla gjorde det de skulle mot Akhisar, men vi velger å ikke legge for mye vekt på det.

El Classico!

Det vil bli litt av hvert å følge med på denne helgen, blant annet en ganske usannsynlig toppkamp med avspark klokken 21:00 i kveld. Real Valladolid, som ligger på sjetteplass, skal møte andreplasserte Espanyol. Det er ikke all verdens av toppkamper å ta av på dagtid på lørdag (da passer det godt å prioritere Dortmund – Hertha Berlin klokken 15:30 i stedet!), men klokken 20:45 skal Atletico Madrid møte Real Sociedad. På søndag skjer det virkelig store: Barcelona – Real Madrid. I år som i fjor kan disse kampene definere hvorvidt Real Madrid har sjanse på gullet eller ikke. Med seier vil Real plutselig være ett poeng bak Barca, men med tap vil det være syv poeng opp. Glad dere!

Similar Posts