4000 kr Bonus og 100 Echoes
Spill Nå
5000 kr Bonus + 300 Free Spins
Spill Nå
100% Bonus og 20 Super Spins
Spill Nå
100% Bonus og 100 Free Spins
Spill Nå

Denne sesongen har ikke akkurat vært en eneste stor opptur for det som nok er fotballhistoriens aller mest suksessrike klubb. Denne lørdagen ble det et nytt tap på de helhvite fra den spanske hovedstaden. Da Pablo Fornals scoret tre minutter før slutt ga han Villareal seieren på Santiago Bernabeu, og det førte til at Real Madrid for første gang siden 2009 tapte to hjemmekamper på rad.

Sjanseløs i ligaen

Med det tapet ligger Real Madrid nå på fjerdeplass i La Liga, og det er ikke noen ting i hele verden som tyder på at de vil være i stand til å ta igjen sine katalonske erkerivaler på toppen av tabellen. Det å ta igjen byrivalene ser også ut til å bli en i overkant vanskelig oppgave akkurat nå. Etter denne runden er det ti poeng fra Real Madrid opp til Atletico Madrid på andreplass. Selv om det neppe har skjedd et tronskifte i Madrid bør det være ekstremt tungt for den spanske kongens lag å havne bak begge sine to store rivaler, og det eneste som kunne ha gjort det verre ville ha vært om baskerne i Athletic Bilbao også hadde kommet over dem på tabellen. Det kommer de ikke til å gjøre. Etter 18 runder står Real Madrid med kun ni seire. De har altså kun klart å vinne halvparten av kampene sine denne sesongen. Det er ikke slik vi er vant til å se dem.

Mistet gode spillere

Det er nå ganske åpenbart at Real Madrid ikke kom særlig godt ut av sommerens overgangsvindu, men med tapet av Neymar trodde nok de fleste at det var Barcelona som tross alt hadde blitt den store taperen. Det ser vi nå at ikke er tilfellet. Real Madrid mistet Alvaro Morata til Chelsea, Danilo til Manchester City og James Rodriguez på et to sesonger langt lån til Bayern München. Disse spillerne er på ingen måte viktige nok til at de kan rettferdiggjøre den dårlige sesongen, men Cristiano Ronaldo sin enormt dårlige ligaform har bidratt til å gjøre situasjonen veldig vanskelig. Den regjerende europamesteren har kun scoret fire mål i ligaen denne sesongen, så under neste utdeling av gullballen kommer han neppe til å stå i sentrum.

Champions League er håpet

Når de har kommet så håpløst langt bak i ligaen er det åpenbart at det er Champions League som må være deres store satsning resten av sesongen. Selv om det aldri var noen tvil om at de kom til å gå videre fra gruppe H er de neppe særlig fornøyde med å ha kommet bak Tottenham. Det førte til at de har fått det som kanskje er turneringens vanskeligste oppgave i neste runde, nemlig å slå ut PSG. Slik de to lagene har prestert denne sesongen vil vi påstå at det er franskmennene som må anses som favoritter i den kampen. Det vil i så fall være en enorm symbolsk seier for PSG om de skulle klare å slå ut Real Madrid i 1/8-finalen, og Zidane vil i så fall sitte lite trygt i managerstolen på Santiago Bernabeu.

Similar Posts